Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
i sea kogo da poslusam. iskreno kolata mi pravi mnogu kejf :/ Bev za Alfa ili Stilo ama bi doplatil uste nesto sepak e Audi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mala kola ama akonti pravi kef extra e. Motorot e jak za taa kola i mnogu malce trosi, odrzuvanje ti e kako i sekoe audi sredno odrzuvanje. Za nova da ja zemas e mnogu skapa za toa sto go nudi, ama polovna neznam.

i sea kogo da poslusam. iskreno kolata mi pravi mnogu kejf :/ Bev za Alfa ili Stilo ama bi doplatil uste nesto sepak e Audi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

3 klipa e motorot i e mnogu bucen.Od 150 km/h poveke nemozes da go doteras toa Audi.Nikakva linija nema, grdo kako kur. A i skapi se.Poarno A4 gledaj, mada site se so po nad 300.000 km.

Дали кај нас казнуваат за затемнети фарови? Јас сакам со сина Фолија да ги затемнамTinted-Headlights.jpg

Сакам да купам половен автомобил 2000-2500 евра за почетник, до 75kw. Да ми препорачате кои се подобри: Голф 4 (околку 2000та година се толку пари), Опел корса, Форд фиеста (2003/2004та година) или фиат пунто. Кои се најдобри (најмалку трошат, имаат најевтини делови итн.) Дали е голема разликата во цена ако го купам во Мк, или да се оди до Бугарија и колку би чинело да се префрли на мк табли?
Благодарам :)

Ако може мислење и за АУДИ А2, 1.4 ТДИ, 2001г.
Батали ги што пишуваат горните постови,Ауди А2 е спејс шатл во споредба со никаквото мерцедес А класа во смисла на удобност комфорност и помалку потрошувачка и полесно за одржување.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Батали ги што пишуваат горните постови,Ауди А2 е спејс шатл во споредба со никаквото мерцедес А класа во смисла на удобност комфорност и помалку потрошувачка и полесно за одржување.

Ne si videl i procital ubavo.Mu preporacav da gleda Audi A4 koga veke zapnal za Audi,a ne Mercedes A klasa.

Сакам да купам половен автомобил 2000-2500 евра за почетник, до 75kw. Да ми препорачате кои се подобри: Голф 4 (околку 2000та година се толку пари), Опел корса, Форд фиеста (2003/2004та година) или фиат пунто. Кои се најдобри (најмалку трошат, имаат најевтини делови итн.) Дали е голема разликата во цена ако го купам во Мк, или да се оди до Бугарија и колку би чинело да се префрли на мк табли?
Благодарам :)
GolF 4 oд тука.Најчесто имаат највеќе опрема,најевтини делови,но гледај бензин да биде 1.4 или 1.6 бидејќи дизелите имаат свртено 1 милион километри.Од тука се зима.Од увоз ќе ти испадне поскапо.

Пунто не,Корса не е класа на голфот и мене барем ми се ептен демоде внатре.Фиеста не е лоша,но би ја ставил на 10 место,а пред неа 9 голф 4

3 klipa e motorot i e mnogu bucen.Od 150 km/h poveke nemozes da go doteras toa Audi.Nikakva linija nema, grdo kako kur. A i skapi se.Poarno A4 gledaj, mada site se so po nad 300.000 km.
Па не е баш така еве пример Поло со три клипа 1.4 тди малку слично како кај А2 е сега полото е бучен за разлика од А2 помалку е, дури и подобар е од мерџо А класа и полото,мислам за моторот и не знам што финта направиле за А2 затоа викам како спејс шатл е.

Навигационо ЦД за Мерцедес некој да знај кај да најдам :)
Земи си подобро обична навигација, ЦДто кошта сигурно дупло поскапо од една навигација Garmin на средна цена. А за положбата на мерцедес навигацијата да не правам муабет колку е на прегледно место поставена :гомце:

Земи си подобро обична навигација, ЦДто кошта сигурно дупло поскапо од една навигација Garmin на средна цена. А за положбата на мерцедес навигацијата да не правам муабет колку е на прегледно место поставена :гомце:
Додуша најдов некој торенти - DVD ќе бркат работа да ги пробам? Видов дека цените се упм за истото.

Фала ти

Decki aj edno brzo info.

Mercedes c180 dizel 120ks. 2012
Imate nekakvo iskustvo ili info za ovoj motor dali e za ovaa kola itn. Mene mi lici na slab ama sepak jas imav 2.2 c 140ks 1995 i bese extra ama ovoj ne sum siguren.

GolF 4 oд тука.Најчесто имаат највеќе опрема,најевтини делови,но гледај бензин да биде 1.4 или 1.6 бидејќи дизелите имаат свртено 1 милион километри.Од тука се зима.Од увоз ќе ти испадне поскапо.

Пунто не,Корса не е класа на голфот и мене барем ми се ептен демоде внатре.Фиеста не е лоша,но би ја ставил на 10 место,а пред неа 9 голф 4
Najpreceneta kola, so najklasicen i prost enterier. Neznam sto ti e tolku atraktivno vo taa vnatresnost... Posebno pa 1.4 benzin, atmosferec so 80konja koj trosi 10 litri benzin i bara vozenje na visoki obrtai, a e mrtov konj vo pogled na agilnost i performansi, a 4-kata e najteska od site serii na Golf pred i po nego... Ednostavno ne gi opravduva parite potroseni za benzin. Go imam vozeno toj motor vo 5-ka i mnogu me ima razocarano...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom