.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Не оди на зејтин и тоа заборави да напоменешТој не оди на црвена нафта, само гољф двица![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не оди на зејтин и тоа заборави да напоменешТој не оди на црвена нафта, само гољф двица![]()
Смени го филтерот за воздухирис на влага се појавува кога ја вклучувам климата, оној првиот воздух топлиот има мирис на влага после тоа нема мирис, некое средство и начин како да го средам проблемов?
Од кога сменив филтри комплет се појави мирисов.Смени го филтерот за воздух
Кога последен пат ја полнеше климата?Од кога сменив филтри комплет се појави мирисов.
Каква врска има полнењето.[DOUBLEPOST=1440352711][/DOUBLEPOST]Кога последен пат ја полнеше климата?
Или ти е хладњачето за парно,некое црево пукнато или некоја спојка попуштилаирис на влага се појавува кога ја вклучувам климата, оној првиот воздух топлиот има мирис на влага после тоа нема мирис, некое средство и начин како да го средам проблемов?
Ако го оставам вака, понатака може да предизвика посериозни проблеми, или и ова е сериозен проблем?Каква врска има полнењето.[DOUBLEPOST=1440352711][/DOUBLEPOST]
Или ти е хладњачето за парно,некое црево пукнато или некоја спојка попуштила
Ако го оставам вака, понатака може да предизвика посериозни проблеми, или и ова е сериозен проблем?
А да ми препорачате мајстор?Ne.Moze samo hladnjaceto da pusti, i da ti bide mokro kaj sovozackoto sediste. I da ti fali antifriz/voda t.e rashladna tecnost.
А да ми препорачате мајстор?
Od Skopje, CentoOd kade si?
Vlezi vo agroservis nakaj tehnickiot imas servis za klimi, carevi se deckite a i ne se skapi voopstoOd Skopje, Cento
Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
Чим си имал SDI мотор,чисто информативно ме интересира колку е максималната брзина што ја постигнува тој мотор,од прва рака да прочитам..
Има разлика тоа е превозно средство. Има коли ама пари не се даваат.
Да речеме 1.8т со 150 коња во Голф 4поарно амин.