- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 820
- Поени од реакции
- 277
Mi treba edna informacija...Kolku e potrosnjata gradska voznja za bmw e90 320d so 163 k.s. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моја грешка е...Не е 2.0 со 163 туку 3.0
Околу 9/10 зависи колку ќе стискашMi treba edna informacija...Kolku e potrosnjata gradska voznja za bmw e90 320d so 163 k.s. ?
што знам некако многу е за 2.0...Потрошуваачка најмалце 15/100 градска во Скопје
Тоа е реална потрошувачка,остај другите што лажираат потрошувачка.што знам некако многу е за 2.0...
Toa e preterano mnogu be druze, da e benzin aj nekako ama diesel 2.0 motor ne mi se veruva, 4 klipa se, ne 5Потрошуваачка најмалце 15/100 градска во Скопје
Потрошуваачка најмалце 15/100 градска во Скопје
Моја грешка е...
еве ја алфата[DOUBLEPOST=1440006292][/DOUBLEPOST]
Околу 9/10 зависи колку ќе стискаш![]()
Оваа освен ако малце ја возиш месечно може, инаку ќе ти го испразни новчаникот.
Mi treba edna informacija...Kolku e potrosnjata gradska voznja za bmw e90 320d so 163 k.s. ?
1,500 евра кеш ми ја дава. Инаку алфата како што ја гледав и правев моабет вика дека е топ сочувана за своја душа возена. Е сега пошто јас сум љубител на Алфа а посебно ми прави мерак оваа 164ката ама моабетот е што алфата е бензинец и плус лапа 13 литра ко што кажува он... е сега 1,500 евра плус 350 евра плин веќе 1,850 излегува а за таа цена и некои 200 евра плус можам да си земам дизел 156 2.4 jtd плус 2001 год да биде... Ама пак од друга страна алфава е единствена во Мк со таа опрема и сочуваност..Nema vrska, od 10-11 so umereno vozenje..Fazla ne e.[DOUBLEPOST=1440008761][/DOUBLEPOST]
Alfata e solidna so ogled na godinite. Gledam polna e so oprema, cesto ja gledam niz Velesov, ja vozikaat.Kolku pari ti ja dava ako ne e tajna?
Нема граница на колку,јас на мојата никогаш не сум и го сменил,туку само еднаш дотурив едно литро..Може не е до менувачот причина што затресува,може се дизните,држач на мотор..Неможе да се прецизира додека механичар не ја изгаси.Сите коли тресат кога ги гасиш,посебно постарите дизели,тоа се е дотраено,старо,изнемоштено..
Според мене многу и бара, моделот, дизајнот, шалт табла се е античко ... ти си знаеш1,500 евра кеш ми ја дава. Инаку алфата како што ја гледав и правев моабет вика дека е топ сочувана за своја душа возена. Е сега пошто јас сум љубител на Алфа а посебно ми прави мерак оваа 164ката ама моабетот е што алфата е бензинец и плус лапа 13 литра ко што кажува он... е сега 1,500 евра плус 350 евра плин веќе 1,850 излегува а за таа цена и некои 200 евра плус можам да си земам дизел 156 2.4 jtd плус 2001 год да биде... Ама пак од друга страна алфава е единствена во Мк со таа опрема и сочуваност..
Опремава не е ништо посебно, клима имала и некои непотребни електроники за ретровизори и прозорци кои коа ќе се расипат само глава боли.Ама пак од друга страна алфава е единствена во Мк со таа опрема и сочуваност..
Па бензинец е,читај до крај[DOUBLEPOST=1440024605][/DOUBLEPOST]Toa e preterano mnogu be druze, da e benzin aj nekako ama diesel 2.0 motor ne mi se veruva, 4 klipa se, ne 5
МНОГУ Е!1,500 евра кеш ми ја дава. Инаку алфата како што ја гледав и правев моабет вика дека е топ сочувана за своја душа возена. Е сега пошто јас сум љубител на Алфа а посебно ми прави мерак оваа 164ката ама моабетот е што алфата е бензинец и плус лапа 13 литра ко што кажува он... е сега 1,500 евра плус 350 евра плин веќе 1,850 излегува а за таа цена и некои 200 евра плус можам да си земам дизел 156 2.4 jtd плус 2001 год да биде... Ама пак од друга страна алфава е единствена во Мк со таа опрема и сочуваност..
Во место или само со 1 брзина може ќе потроши 10-11 литриNema vrska, od 10-11 so umereno vozenje..Fazla ne e.