Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за Хонда ЦРВ 2.0 ВиТек бензинец втора генерација? Нешто ми се вози џип...![]()
Абе друже, што да ти кажам, оди лечи ги комплексите од германските возила на друго место.Чекај малку....Купуваш возило поради што има развиена сервисна мрежа,или купуваш возило да те служи......
Па форумот е полн со форумџии кои кукаат од Волксваген возилата ама на културен начин.Те масен замаец,те дизни,те пумпи,итн,итн.....
Дефинитивно преценети возила кои за жал зборувам за кај нас ги купуваат поради името.Чекај јас не патам од комплекс дали ке го турам дебелото месо во БМВ или Мерцедес......
Сега кога скоро сите производители произведуваат скоро идентични возила,зошто да дадам 20К за нешто што има беџ на Ауди на пример,кога можам да возам за 20К на пример Хонда која сега дава 1.000.000км гаранција а никој не ја погледнува а со квалитет е каде понапред од германските возила.....
Во последните 20 години е набиена фама дека германските возила се најдобри.Значи купувате нешто што ке го прочитате на реклама,а никој не ја гледа реалната состојба.
Огласите на автомобили е мерило кое возило е квалитетно.Па отвори Пазар3 и реклама5 и ке видиш.90% од возилата што се продаваат се токму германските...Она што не се продава,значи дека е квалитет,а бидејки ние сме самобендисани за германските возила,се бутаат цените на останатите брендови....
Еве примери еден куп....
1.Хонда....Нема ни за лек.Не зборувам за моделот пред 20 години туку за новиот Цивик или Акорд..
2.Нисан.....Кој видел последен пат Нисан за продажба...
3.Митсубиши...Иста приказна.....
4.Мазда.....Половна мазда се продава веднаш,а ако е дизел,веднаш бидејки технологијата е ТДИ ама преработена од Мазда без замајци и останати глупости од Волксваген....
Јас лично сум имал доста возила и од германски модели,французи,корејци,јапонци......Германските модели само нудат име и ништо повеке.....
Абе оди тебе ако те слушаме на форумов, само ТДИ од 92 ќе треба да возиме. Муабетот за продажбата не ми беше наменет кон тебе, него општо пошто важи правило низ МКД дека евтино се продавале французите..[DOUBLEPOST=1432929459][/DOUBLEPOST]Еве го и Ќељаф, се чудев кај е до сеа..Kaj procita moe tvrdenje deka ne se prodavaat francuski koli? naprotiv, 206kite i c3 1.4hdi se odlicni i mnogu barani vozila, kojznae kolku sum prodal ovakvi. Jas kazav deka ne se prodavaat japonski polovnjaci, za drugi ne sum spomnal nisto.
Patem toj 1.6 16v hdi e totalen promasaj i e fordov motor. PSA se kupue samo 1.4 ili 2.0hdi tie se original pezo motori i se buletproof.
Не е просторен, бензинец е и си троши градска солидно + не трпи плинШто мислите за Хонда ЦРВ 2.0 ВиТек бензинец втора генерација? Нешто ми се вози џип...![]()
Постои такво во комјутерска продавница или на зелен пазар сепак не ти препорачувам да користиш оти ќе стане полошо и го расипуваш ласерот.Дечки вистина постојт цд чистач за радиото в кола, мн ми расипвит цедеа, еден дечко ми рече купи чистач али не разбрав точно шо е и од кај се купвит..
Zatoa pa skapuvaat, i toa strasno.[DOUBLEPOST=1432936278][/DOUBLEPOST]Има една мана-не се расипува а така е досадно![]()
Site so gi znam dosega so imale japonsko vozilo se kolnat deka vo zivotot veke nema da ja napravat istata greska da se zaebat so japonec.[DOUBLEPOST=1432936388][/DOUBLEPOST]Баш напротив,јас знам дека се продаваат..[DOUBLEPOST=1432922020][/DOUBLEPOST]
Чистач на ласер на ДВД јас прашав,и ми дадоа..Имаше како во тубенце една течност,како желе,се нанесува на ЦД-то за чистење,се пушта во ДВД-то внатре,и врти тоа едно 10 минути.Така беше,ама одамна,пред година-две.
Osven touareg ili ML jas drugo ne bi ni poglednuval.[DOUBLEPOST=1432937020][/DOUBLEPOST]Што мислите за Хонда ЦРВ 2.0 ВиТек бензинец втора генерација? Нешто ми се вози џип...![]()
Pa eftini se francuskite vozila, toj so dal 5000 evra za polovna 307ca treba na psihijatar da go nosat, inaku cenite se od 2500 do 4000 evra. Vo prosek francuskite polovnjaci se 30-50% poeftini od germanskite, so ne znaci deka se so e francusko e skart. Pezo e top izbor, bez razlika koj model ke se zeme.Абе оди тебе ако те слушаме на форумов, само ТДИ од 92 ќе треба да возиме. Муабетот за продажбата не ми беше наменет кон тебе, него општо пошто важи правило низ МКД дека евтино се продавале французите..[DOUBLEPOST=1432929459][/DOUBLEPOST]Еве го и Ќељаф, се чудев кај е до сеа..
Зошто на психијатар да оди? Пежото како беше домаќински гледано, немаше никаква мана, човекот што го зеде го познаваше овој со пежото и си изброја 5к и си го зема. Наместо да носи голфови од Германија, Бугарија итн.. Пежото беше купено од Еуроимпекс и таму сервисирано.. Ама нели, некој што не се согласува со вас треба на психијатар да оди, ах бееееZatoa pa skapuvaat, i toa strasno.[DOUBLEPOST=1432936278][/DOUBLEPOST]
Site so gi znam dosega so imale japonsko vozilo se kolnat deka vo zivotot veke nema da ja napravat istata greska da se zaebat so japonec.[DOUBLEPOST=1432936388][/DOUBLEPOST]
Osven touareg ili ML jas drugo ne bi ni poglednuval.[DOUBLEPOST=1432937020][/DOUBLEPOST]
Pa eftini se francuskite vozila, toj so dal 5000 evra za polovna 307ca treba na psihijatar da go nosat, inaku cenite se od 2500 do 4000 evra. Vo prosek francuskite polovnjaci se 30-50% poeftini od germanskite, so ne znaci deka se so e francusko e skart. Pezo e top izbor, bez razlika koj model ke se zeme.