- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.424
- Поени од реакции
- 7.225
Колку малку троши?
околу 200-300 грама на 500 км
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку малку троши?
околу 200-300 грама на 500 км
И мене ме интересира за универзалниот модификатор ама колку што разбрав од механичарите дека тоа е наменето за оние што имаат над 350.000/400.000 км и го користат тоа чудо за поубаво да работат и посмирено и најчесто е за дизелашите дека таквото масло најчесто ги користат армијата кај нивните камиони,тенкови и др. А за југо не вреди да фрлаш пари кој југото чинат едвај 500 евра и помалку ,а модификаторот е над 50 евра само за 400 грама шишенце и пазете има многу фалсификати така да внимавај да гледаш дали е оригинал .малку,многу - тоа е,прашав дали има некој искуства со “универзалниот модификатор“..........
Каде можам да најдам половна ракета за мерцедес А 170?
Сакам да прашам човек кој е инвалид 90% и сака да увезе автомобил од германија или бугарија, дали има бил какво ослободување од царина?
Како стручно се вика делот шо е со преклопник за регулирање на парното, конкретно тоа со бројчиња од 0 до 4 шо ја регулира јачината? До пред некое време работеше променливо, те на 0 дува, те на 4 е најслабо и така...сега ништо не работи.
за жмигацви?начув дека е околу 70 евраЗа бришачи?За жмигавци?На некој автоотпад според мене.Тетово,Гостивар и околина,може и Скопја,али натаму е поефтино сигурно.
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 02:04 ---
Мислам дека нема,знам имаат бенефиции во здравството,околу тоа тешко.Инвалид 90% и кола да вози и увезе?Малку нелогично,али нема веза,
Или никој не знае или стварно нема:
- Барам перална во Скопје, кај што можам колата да ја измијам одоздола.
Имаше една перална со таква рампа (да ја наречам така). на Илинденска, али одкоа го реновираа булеварот ја снема таа перална.
Иначе перев кола одоздола после одмор (на море) и кога ќе завршат снеговите, пред пролет (и во двата случаи причината е солта). Но сега не можам никако да најдам таква перална.