Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не има некој на форумов од крушево? Едно количе видов на оглас па дали вреди да одам до тамо...

Имал ли некој искуство со Репсол маслата?Конкретно ова сакам да го купам,ми го нудат за 1300 денари,5 литра,па да прашам дали ако го користел некој го троши лошо-арно,какво е ова масло?

prod_109663_.jpg

Имал ли некој искуство со Репсол маслата?Конкретно ова сакам да го купам,ми го нудат за 1300 денари,5 литра,па да прашам дали ако го користел некој го троши лошо-арно,какво е ова масло?
Сигурно може како на тоталот да се провери на интернет дали е оригинал.

batka orginal repsol za 1300 denari malku poslabo jas podobro bi kupil elf ili pojdi na luk oil benziskite imas solidni masla za dobra cena :)

Ми треба преден лев фар за Сеат Толедо, 1996. Каде може да се најде и што цена одат, друго каде може да се најдат просечни звучници + радио?

Ми треба преден лев фар за Сеат Толедо, 1996. Каде може да се најде и што цена одат, друго каде може да се најдат просечни звучници + радио?

malku otpadi imas po drzavava? idi razgledaj u tetovo imas edno 20 moze. Kje najdes sto sakas.

Од Велес сум, во 2 отпада сум бил нема, а да и 4 раткапни за 13ка гуми ми требаат.

Nova e kolata 2010 i ne mi e po kef da menuvam cel glicerin.Verovatno plockite se potroseni malku pa padnal glicerinot. Vo Bitola nemame ovlasten servis pa nema koj da go prasam.

Тука ти е nevian ... Еден шприц, вадиш од кај него глицерин, тураш кај тебе да се наполни. И ќе си дополни тој во Ск. Их, ама идеи ми идат а :)

Здраво дечки,

Ќе може ли некој да ми даде домаќински совет за половно возило до 5000-6000 ЕУР (еве уште плус 1000 ЕУР да почекам ако треба да присоберам би дал - значи максимум 7.000 ЕУР).

Приоритет ми е дизелаш,фамилијарна кола со средна големина,да не биде тромаво возило у склад на каросеријата (чест случај како некои модели со 75-80 кс),да има 5 врати и да не биде изгор за одржување откако би го купил.

Прво гледав голфови 5 но некако ми се преценети и ептен набиени во цените.
Што е добар избор до тие пари?
Неколку мајстори прашав ме советуваа Фордови никако да не гледам,други пријатели ми велат од француско возило што подалеку оти биле изгор отпосле за одржување,а трети пак ФИАТ-ски возила или никако.

И сега незнам што да гледам....еве Дали се покажале добри на пример СЕАТ Ибица или класа над нив Алтеа,Леон???Предности,слабости???

Со еден збор најмногу вложено-добиено за половно возило 6000-7000 ЕУР.

Однапред фала на помошта.

Тука ти е nevian ... Еден шприц, вадиш од кај него глицерин, тураш кај тебе да се наполни. И ќе си дополни тој во Ск. Их, ама идеи ми идат а :)

Abe ke svrsam rabota ke odam na odmor i posle ke mu go vratam.Ke plati kafe za kusuro i sredeno.grgrgrggrgrrg

Здраво дечки,

Ќе може ли некој да ми даде домаќински совет за половно возило до 5000-6000 ЕУР (еве уште плус 1000 ЕУР да почекам ако треба да присоберам би дал - значи максимум 7.000 ЕУР).

Приоритет ми е дизелаш,фамилијарна кола со средна големина,да не биде тромаво возило у склад на каросеријата (чест случај како некои модели со 75-80 кс),да има 5 врати и да не биде изгор за одржување откако би го купил.

Прво гледав голфови 5 но некако ми се преценети и ептен набиени во цените.
Што е добар избор до тие пари?
Неколку мајстори прашав ме советуваа Фордови никако да не гледам,други пријатели ми велат од француско возило што подалеку оти биле изгор отпосле за одржување,а трети пак ФИАТ-ски возила или никако.

И сега незнам што да гледам....еве Дали се покажале добри на пример СЕАТ Ибица или класа над нив Алтеа,Леон???Предности,слабости???

Со еден збор најмногу вложено-добиено за половно возило 6000-7000 ЕУР.

Однапред фала на помошта.
Според мене земи си нешто поново годиште од средна класа со помала километража
пример еве астра, леон и слично се наоѓа дизел за отприлика оваа цена
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1383854

Иако јас имам мерак ама незнам дали би се осудил да купам џип дизел
до 7000 јурци имаш санта фе, нисан икстрејл, опел фронтера итн ... па може да најдеш и некој мерцедес МЛ
само колку се добри итн богзнае, реално повеќе трошат и поскапо е одржувањето, гуми итн итн
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1421632-HYUNDAI-SANTA-FE-2-0-CRDi-4x4--01

Zemav renault clio DCI 1.5l 2002god i koliceto e top. ima samo edno nesto a toa e radioto ( neznam kako da baram stanici na nego ima kopcinja za baranje ama koga ke gi stisnam ne se desava nisto) nekoj sovet?? pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom