- Член од
- 30 мај 2011
- Мислења
- 554
- Поени од реакции
- 130
Секој мерак се плаќа.23k evra ... mnogu e ...
Inaku 100 % ima nekoj koj vozi vo mkd takov mustang no negi prodavaatinaku sto mislis ti se isplati li da se dade tolku pari za taa kola?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој мерак се плаќа.23k evra ... mnogu e ...
Inaku 100 % ima nekoj koj vozi vo mkd takov mustang no negi prodavaatinaku sto mislis ti se isplati li da se dade tolku pari za taa kola?
Ова не е мустанг туку ЌУМБЕ !Te лажат тие шо викат дека нема. Има, евети
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=666297
најди поубав шо се продава во МК...Ова не е мустанг туку ЌУМБЕ !
Дали ќе ми прави проблеми ако ставам лед диоди на позиција и на регистрациа се работи за opel corsa od 2002. Пошто слушнав нешто правеле проблеми на некои коли се палела сеаличка некаква на шал табла не ги детектирал борд компијутерот дека има сејаличка.
Дали ќе ми прави проблеми ако ставам лед диоди на позиција и на регистрациа се работи за opel corsa od 2002. Пошто слушнав нешто правеле проблеми на некои коли се палела сеаличка некаква на шал табла не ги детектирал борд компијутерот дека има сејаличка.
Shelby Mustang GT 500Да прашам да не знае некој како се вика колава ... Прегледај го приврзокот 60687
Не е проблем, со решението на Џиш ќе ги преболам тие пари за добар Лансер, ама ќе видиме во понеделник.
Дали има врска од која пумпа ставаме гориво?
Мое искуство е дека има разлика од пумпа до пумпа зборам во потрошувачка кај нас.За надвор од мк сум сигурен дека е поквалитетна нафтата имам забележано. Ваши искуства,,,,
--- надополнето: 21 март 2013 во 22:13 ---
Ако запнете може и како автобус да го користите
Веројатно може ама тој у средина ко на клупа во парк ќе се чуствува.Сакав да прашам дали може 3-ца позади...![]()
добро бе дечки како да се стави GPS navigation за BMW x-5 ни треба помош малку
Сериозен си ? ќе ставиш таква налепница ?Каде можам во Скопје да најдам налепници за колава?Прави ли некој по мерка?Неможам никаде да најдам.Сакам да пише Turbo Power,на гепекот позади,или горе на шофершајбната.
Сериозен си ? ќе ставиш таква налепница ?