Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ќе ми прави проблеми ако ставам лед диоди на позиција и на регистрациа се работи за opel corsa od 2002. Пошто слушнав нешто правеле проблеми на некои коли се палела сеаличка некаква на шал табла не ги детектирал борд компијутерот дека има сејаличка.

Дали ќе ми прави проблеми ако ставам лед диоди на позиција и на регистрациа се работи за opel corsa od 2002. Пошто слушнав нешто правеле проблеми на некои коли се палела сеаличка некаква на шал табла не ги детектирал борд компијутерот дека има сејаличка.

Ја имам ставено такви кај таблицата позади и внатре во кабината и никаков проблем нема. Другар ми стави на неговата и на позиција и внатре и кај таблицата и ете и он нема никаков проблем. Башка и на моторите ставивме такви на позиција и они ете ги светат скоро цела година без проблем ...

Позиција
LED-Car-Bulb-3157C27W-H-.jpg

Таблица / кабина
Wholesale-50pcs-lot-LED-Festoon-Dome-Car-Bulb-211-212-12V-white-39mm-3SMD-5050-Car.jpg

Кај тебе не би требало да прави проблем... доколку ти свети сијаличката на шалтаблата, ќе бараш canbus сијалички.

Не е проблем, со решението на Џиш ќе ги преболам тие пари за добар Лансер, ама ќе видиме во понеделник.

Мац што направи, го зеде ли Лансерот ? :)

Јас имам бели лед диоди на позиција и регистрација, и не ми се појавил никаков проблем :)

Дали има врска од која пумпа ставаме гориво?
Мое искуство е дека има разлика од пумпа до пумпа зборам во потрошувачка кај нас.За надвор од мк сум сигурен дека е поквалитетна нафтата имам забележано. Ваши искуства,,,,
--- надополнето: 21 март 2013 во 22:13 ---

Ако запнете може и како автобус да го користите

Сакав да прашам дали може 3-ца позади... :)

добро бе дечки како да се стави GPS navigation за BMW x-5 ни треба помош малку

Каде можам во Скопје да најдам налепници за колава?Прави ли некој по мерка?Неможам никаде да најдам.Сакам да пише Turbo Power,на гепекот позади,или горе на шофершајбната.

Каде можам во Скопје да најдам налепници за колава?Прави ли некој по мерка?Неможам никаде да најдам.Сакам да пише Turbo Power,на гепекот позади,или горе на шофершајбната.
Сериозен си ? ќе ставиш таква налепница ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom