Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6та најчесто е за економија и е со сооднос 0.7-0.8 Зголемува максималната брзина, ама у високите вртежи ниеден дизел нема и толко вртежен момент.Što si zapnal so tie 6 brzinci,kamion li ke voziš ili kola![]()
Тоа го имам приметено кај повеќе 156-ки по огласиве... мислев дека едноставно таква е конструкцијата, малку дефектна.Можно е да е отворен. Кај мене така стои ако е повлечена рачката за отварање а не е дигната вратата - на 156
Едит - Провери совозачко перниче, како да е менувано - Доле лево е подотворено
Белиов голф колку го дава?taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakaninez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala
![]()
taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakaninez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala
![]()
Beliov mi stoi od oko onaka celiot farban. Bas go dava onoj otsjaj na farbano vozilo. Mozebi se lažam a verovatno ne. Idi vidi go,obavezno so majstor.taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakaninez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala
![]()
batka zemi si majstor i odi vidi si go golfo so ti e ubav ako majstoro ti reci deka cini zemi si go nema kola so e uvezena a ne e potcuknata pa i makedonska da e cuknata ce bidi a ova batevo valvoline samo prodavav pufki a k**o mi razbira so sreka vo izborot4500
Таблицата е од 2009-2010 отприлика.. или е прекупец или развозава дека не е увезена. А многу изгледа на фарбана освен со зејтин ако ја мачкал па да личи на велигденско јајцеsto mislite za ovaa http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=703223
a za bukvite na toj prethodniot crveni se i tamu i tamu toa bi bilo epten ocigledno da ne e taka
Фарбан е Голфот се гледа и преку слики,немора да одиш за да видиш,оди види го ама може е удрен,оди со мајстор ако ти е толку мерак на колава.4500
taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakaninez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala
![]()
А што мислите на пример за ова:
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/894383?searchID=1099837&Idx=4
би ми го дал 2200 евра, па дали вреди за тие пари? Километрите знам дека се реални бар
Ако троше ујле, ќе мириса на ујле, и сивата чурава ќе е густа и смрдлива.Дали сив чад од аусплух укажува на трошење на масло или на зголемено трошење на нафта?