Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е да е отворен. Кај мене така стои ако е повлечена рачката за отварање а не е дигната вратата - на 156
Едит - Провери совозачко перниче, како да е менувано - Доле лево е подотворено
Тоа го имам приметено кај повеќе 156-ки по огласиве... мислев дека едноставно таква е конструкцијата, малку дефектна.

taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakani :( nez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala :(

taka se pogodilo inaku ne sum zapnal so 6 brzinci ne e namerno da baram so 6 onaka se javiv kaj deteto mi rece teka bila kupena vo mk deka bil tret gazda pa aj si vikam da podiskutirame malku tuka ima iskusni koi se razbiraat vo ova pa da mi dadat nekoj sovet. a za taaa sinoka so pisevme deteto mi dava garancija deka km ne se vrakani :( nez so da pravam i mene nekako mi e cudno so oprema do gusa i mala km a i cena mala :(
Белиов голф колку го дава?

Човек, не знам шо да ти кажам. Денеска расчепах по интернет да видам как са цените низ Холандија. Там коа видех коли со по 300 000+ шо се продават за по 2 000 евра, а твојо на 140 000 на македонски табли 3 и пол. Има само 1 000 евра давачки до макеоднија да дојде. А дека е заработката у целата равенка?

Ако голфо е ептен добар, зашо тава дете е запнало да го продава? Шо не си го возе на пример?

Beliov mi stoi od oko onaka celiot farban. Bas go dava onoj otsjaj na farbano vozilo. Mozebi se lažam a verovatno ne. Idi vidi go,obavezno so majstor.
Ako mene me prasas jas bi kupuval samo 90 konjski tdi so obicna boš pumpa so 5 brzini,drugo ic ne bi gledal ako nekes glava da te boli. jebes bord kompjuter so kur ke ti e.

sto mislite za ovaa http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=703223
a za bukvite na toj prethodniot crveni se i tamu i tamu toa bi bilo epten ocigledno da ne e taka
Таблицата е од 2009-2010 отприлика.. или е прекупец или развозава дека не е увезена. А многу изгледа на фарбана освен со зејтин ако ја мачкал па да личи на велигденско јајце :pos:

Види го во живо,кога ќе постигне работна температура отвори ја капачката за дотурање масло,ќе видиш едно што се врти.Ако е се како што треба не смее капка масло да фрла надвор.И провери дали дува од чепот.Тоа можеш да го направиш и сам.Не мора да значи дека не чини колата.Нема ништо да те кошта ако отидеш и го видиш.Нека те извози газдата некој километар,види го неговиот режим на возење,како ја возел пред тебе.Али детално прегледај ја колата.Види ознаките на стаклата дали се исти.Тоа се основни работи купување кола,и уште многу други.
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 16:15 ---
А што мислите на пример за ова:
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/894383?searchID=1099837&Idx=4
би ми го дал 2200 евра, па дали вреди за тие пари? Километрите знам дека се реални бар

Добри се овие.GT верзија е,со 15-ки бандажи,спуштено фабрички,потврда вожња.На сликиве е добро.

Дали сив чад од аусплух укажува на трошење на масло или на зголемено трошење на нафта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom