Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алфата секако ќе биде полуксузна и покомфорна, знам дека не е бемве ама 159ката е преубава, италијанците се перфекционисти па внатрешноста нема споредбаМислев да земам во скоро време БМВ 320д од 2000 год., ама се мислам нешто дека кога би дал 5 илјади евра за бмв задржано, би дал околу 7 илјади и би земал алфа ромео 159 ЈТД 2.4 од 2007 или 2006 со многу помалку км.... што мислите која е подобра варијанта? ? Која би била потрошната на алфа ромео 159 ЈТД 2.4 ? ?
http://www.spritmonitor.de/en/overv...power_s=199&power_e=201&gearing=1&powerunit=2Мислев да земам во скоро време БМВ 320д од 2000 год., ама се мислам нешто дека кога би дал 5 илјади евра за бмв задржано, би дал околу 7 илјади и би земал алфа ромео 159 ЈТД 2.4 од 2007 или 2006 со многу помалку км.... што мислите која е подобра варијанта? ? Која би била потрошната на алфа ромео 159 ЈТД 2.4 ? ?
8 литра во просек за 200 коња според мене е задоволително добро
8 литра во просек за 200 коња според мене е задоволително добро
енд дис ис вот ајм токин абаут
![]()
мене ми требаше точно за да ја изведам таа операцијаЕдна црвена треба да биде на брава а розевата на постојан плус таа е за меморија. Мислам дека вака беа боите одамна немам местено радио.
Мислев да земам во скоро време БМВ 320д од 2000 год., ама се мислам нешто дека кога би дал 5 илјади евра за бмв задржано, би дал околу 7 илјади и би земал алфа ромео 159 ЈТД 2.4 од 2007 или 2006 со многу помалку км.... што мислите која е подобра варијанта? ? Која би била потрошната на алфа ромео 159 ЈТД 2.4 ? ?
Така е бе имаш две жици плус, едната е меморија другата е плусот за радиото таа за меморија мора да има цело време плус иначе нема да памти радиото меморирани станици и остали срања а другата ја ставаш на излезот од бравата. Ке провериш не е некоја филозофија неможеш штета да направиш.мене ми требаше точно за да ја изведам таа операција![]()