Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е добро да го исперам моторот на автомобилот? Го имам веќе 4 и кусур години и ниту еднаш не сум го носел на перење,а претходниот газда мислам дека исто така го нема перено.Ваши искуства и совети?

Дали е добро да го исперам моторот на автомобилот? Го имам веќе 4 и кусур години и ниту еднаш не сум го носел на перење,а претходниот газда мислам дека исто така го нема перено.Ваши искуства и совети?
Ако е извалкано и ти смета, пери го.
Ако капе некаде, а не можеш да видиш каде, пери.

Ама внимавај, треба добро да се олади машината за да ставиш вода на неа.

абе кој ти гледа мотор жити се најмило. ако е чист и не ти пречи убаво ти кажа вачлист остај си го каков што е ако имаш проблеми и ти тече од некаде нешо а неможеш да приметиш тогаш периго моторот !

Некој да ми каже каде можам да најдам преграда како што е на сликата и дали може да пасува кај моделите на фелиција кој ја немаат истата станува збор за оваа преграда што се наоѓа во продолжение на мењачот

Некој да ми каже каде можам да најдам преграда како што е на сликата и дали може да пасува кај моделите на фелиција кој ја немаат истата станува збор за оваа преграда што се наоѓа во продолжение на мењачот
Нема слика...

Да не знае некој светлата на колата, како да ги направам да не се палат на контакт ?
Сега е направено само на контакт да се палат, а копчето за светла ги уклучува само позиционите.
форд фиеста 2004та

дечки дали имате искуство со дачија сандеро оваа што е со попустов од 1600 евра за старо возило.
дали сте задоволни од колата?мислења и препораки...
поздрав

Па за околу 6.500 евра е ОК количето, брка работа за градска вожња :)

Да не знае некој светлата на колата, како да ги направам да не се палат на контакт ?
Сега е направено само на контакт да се палат, а копчето за светла ги уклучува само позиционите.
форд фиеста 2004та

Зошто би сакал да го направиш тоа? Ваков систем има кај сите понови возила, па ако според фабриката не сметаат при стартувањето на возилото, нека си ги така.

Зошто би сакал да го направиш тоа? Ваков систем има кај сите понови возила, па ако според фабриката не сметаат при стартувањето на возилото, нека си ги така.
аххх секогаш има зашто.
Си имам причина зашто. Има моменти кога не ми требаат.
башка слаб ми е и онака акумулаторот и пали некогаш со потешкотии.
Ако знаеш како слободно сподели

На старото пунто дали може да се стави маската од новите
од овиеhttp://imageshack.us/photo/my-images/6/12d4f07cfa4c494f92fecdc.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/233/cfb385240b2b415c89baa2e.jpg/ Дали има шанси да се смени?
Moжи, ама најверојатно нема да ти работат правилно покажувалите за гориво и температура.

Не верувам за то да има проблем мене само ми беше дали ке ја собери во старото маската....сепак треба добар мајстор да барам да ја направи

Decki nekoe majstorce za krpenje jugo samo da ne bide skapdzija realni ceni da ima?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom