Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Голф 1.9тди, 90кс, 2005 година(вариант)
Се случува во вожња на пониски обртаи да изгаси и ако притиснеш на педалата моторот да прими повторно и да продолжи со работа нормално.

Голф 1.9тди, 90кс, 2005 година(вариант)
Се случува во вожња на пониски обртаи да изгаси и ако притиснеш на педалата моторот да прими повторно и да продолжи со работа нормално.
Научи прво да возиш

Мочко еден, не ми збори за возење, ако не знаеш шо е, одјеби
Добро, нема да ти зборам за возење додека не научиш да возиш и престанеш да мочаш в гаќи.

Дечки, ги бива ли Форд Фокус 2002-2003 година, какви се со издржливост и одржување? И кој мотор е подобар 1.8 ТДДИ или 1.8 ТДЦИ?

Ај уште еднaш дa си прoбaм, претхoднo бев изигнoрирaн :( :D

ТДЦИ е подобар. Јас имам читано добри работи, но овде на форумот владее генерално негативно мислење. Цитирај го валво да се јави, он се бави со увоз на коли.

ТДЦИ е подобар. Јас имам читано добри работи, но овде на форумот владее генерално негативно мислење. Цитирај го валво да се јави, он се бави со увоз на коли.
1.8 TDCI може да зеза зимно време со палењето
1.6 TDCI земај ако имаш пари за на ветер фрлање

Јас имам слушнато дека ТДДИ биле со посебна електроника за бош пумпата и поефтина била ако се зезне да се замени

Јас имам слушнато дека ТДДИ биле со посебна електроника за бош пумпата и поефтина била ако се зезне да се замени
Ако те зезне TDDI моторот се поправа,
ама ако те зезне 1.6 TDCI онда моторот иде кај Емин брачед кој зема мотори од Струга, од селото, од сите села, од сите градови.

Последно уредено:
Како ви изгледаат бандаживе? Која цена би била реална?

Може да се зголемат сликите на реклама5 да се видат поубаво, на лупата доле десно
smiley.gif

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1535100

Како ви изгледаат бандаживе? Која цена би била реална?

Може да се зголемат сликите на реклама5 да се видат поубаво, на лупата доле десно
smiley.gif

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1535100

Другар мој зема бандажи исто од Мерцедес,за 4500 денара 4...Во солидна состојба..

Edna mala pomos sopstvenik sum na citroen c3 2005g bi sakal nekoj da pomogne okulu koristenje na tempomat .Ne mozam da uklucam tempomat nikako znaci raboti dava zvucen efekt deka e uklucen samo kako odi postapka ponatmu nemam pojma.Barav na you tube google vo video format ili pdf ne mozam da najdam.Ako nekoj znae ili ima vozilo citroen i ima tempomat bi bil blagodaren da pise procedura na vklucuvanje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom