Заверката е околу 500 ден. ако го имаш спремен договорот, 400 мислам дека е договорот кај нотар.
Имам договор, ако ти треба пп.![]()
ова да имам полномоштво важи и за мк или за во странство ако сакам да идам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заверката е околу 500 ден. ако го имаш спремен договорот, 400 мислам дека е договорот кај нотар.
Имам договор, ако ти треба пп.![]()
Не сум сигурен дали важи за странство зошто од физичко лице нема печат. Исто вакво полномошно важи за странство кога фирма ополномоштива, за ова сум сигурен.ова да имам полномоштво важи и за мк или за во странство ако сакам да идам?
а пример возам тука кола низ мк што е на татко ми и немам полномоштво, би ми правеле проблем џандариве?Не сум сигурен дали важи за странство зошто од физичко лице нема печат. Исто вакво полномошно важи за странство кога фирма ополномоштива, за ова сум сигурен.
Нема проблем да ти прават, само глоба ќе ти лупнат.а пример возам тука кола низ мк што е на татко ми и немам полномоштво, би ми правеле проблем џандариве?
а пример возам тука кола низ мк што е на татко ми и немам полномоштво, би ми правеле проблем џандариве?
не, не прават.а пример возам тука кола низ мк што е на татко ми и немам полномоштво, би ми правеле проблем џандариве?
Jas skoro plativ okolu 500 i nesto denari. Ne treba zaverka na notar, si plativ i mi go dadoa vednas dokumentot. Treba da nosis pasos, a tatko ti licna karta, btw, i tatko ti da se potpise. Kaj nas voobicaeno ne baraat polnomosno, no spored zakonot mislam deka treba, pa ti vidi... Za vo stranstvo obavezno baraat.Kolku pari e polnomosno za da mozam da ja vozam kolata sto se vodi na tatko mi?
Не прават, двете коли се на мајка ми, а јас и брат ми ги возиме и ниеднаш не направиле проблема пример возам тука кола низ мк што е на татко ми и немам полномоштво, би ми правеле проблем џандариве?
Prvo sto e osteteno kaj menjacot. Drugo najcesti ostetuvanja kaj menjacot se javuvaat samo poradi golema kilometraza. E sega sto vikas deka e socuvan moze i da bide nasminkan.Периодов планирам да купам автомобил. Се работи за Мерцедес Е класа 2004 год. Многу ми се свиѓа колата, се е топ зачувана и има поминато 170.000км (што е малце за мерцедес) али има еден проблем. Не се глеа баш убаво на сликава ама оштетен е каде што се наоѓа мењачот. Ме интересира од што може да се склучило ова, дали се чести ваквите оштетувања и која е цената за поправање. Ви благодарам многу.Прегледај го приврзокот 121468
Е класа што е меѓу најприфатените крузери на отворено, 170К км, мобиле бг, оштетен менувач ... мене ми смрди нешто тукаПериодов планирам да купам автомобил. Се работи за Мерцедес Е класа 2004 год. Многу ми се свиѓа колата, се е топ зачувана и има поминато 170.000км (што е малце за мерцедес) али има еден проблем. Не се глеа баш убаво на сликава ама оштетен е каде што се наоѓа мењачот. Ме интересира од што може да се склучило ова, дали се чести ваквите оштетувања и која е цената за поправање. Ви благодарам многу.Прегледај го приврзокот 121468
Периодов планирам да купам автомобил. Се работи за Мерцедес Е класа 2004 год. Многу ми се свиѓа колата, се е топ зачувана и има поминато 170.000км (што е малце за мерцедес) али има еден проблем. Не се глеа баш убаво на сликава ама оштетен е каде што се наоѓа мењачот. Ме интересира од што може да се склучило ова, дали се чести ваквите оштетувања и која е цената за поправање. Ви благодарам многу.Прегледај го приврзокот 121468
Kolku pari e polnomosno za da mozam da ja vozam kolata sto se vodi na tatko mi?
И јас прво помислив дека има голема километража, ама колава поседува и сервисна книшка и ти нуди да ја провериш каде сакаш за километража (за мерцедес неможеш да лажеш за километража, на проверка во сервис ти приклучуваат џекче и на лап топ одма ти пишува ако е враќана километражата).Е класа што е меѓу најприфатените крузери на отворено, 170К км, мобиле бг, оштетен менувач ... мене ми смрди нешто тука
сигурно има поминато околу 500.000 км, горе доле на толку се најголем дел од нив, некои и повеќе