http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2079972-AvtoPlac-Interkom komentar za kolata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај се даваат парите? Кај Виц'то?
Здраво, имам рено меган караван од 2002 година, дизел. Донесен е од Словенија, упатството е на словенски и не можам да разберам поголем дел од тоа што пишува. Ме интересира што значи доколку тоа што е заокружено на сликата свети одвреме навреме. Некогаш одма се гаси а некогаш свети некое време па се гаси. Ако може некој да ми каже. Фала однапред
Прегледај го приврзокот 121363
Turi si pak nafta, istata slucka na makpetrol ja imav so benzin, 500 ce otide u vaduh.. toa bese odamna, ama makedonce sekogas mora da najde nekoj nacin da te zakrpiСе работит за пежо 307 2002 година и за мак петрол бензиска.. Значит ми свирна за нафта и до на бензиска поминав максимум 10км и турив 400 денари нафта.. Значит пред мене ги тури 400 денари видов пумпана како ги бројт од 0 до 400.. Е арно ама стрелката на пежово не ни мрдна како ич да не сум турил и пак ми свирит на палење... Сеа прашањево ми е дали е можно овој шо работит на пупвава да ме имат измамено некако, на пример пумпава да немат нафта и тој као демек ми турил, или не мојт да бројт пупмпана ако немат нафта во нејзе? Или пак другиот начин да ми е расипан сензорон за нафта а то ќе го испробам сега, ќе одам да турам уште 500че, али ме интересират ваше мислење, зш ако сега ми се кренит стрелката, значит тој на пумпа вработениот некако ме измамил...
Ја гледам сликава и се мислам,зар Рено Дизел може до 7000 обртаи да го тераш?
Најверојатно тоа првото има некои линии,како акумулатор нешто,а тоа второто ламбиче е грејачот 100%..Однеси ја на компјутер,ќе ти кажат за што е..Може релето за греачи заебава,може имаш прегорен грејач..Битно е нешто со електрониката.[DOUBLEPOST=1431968049][/DOUBLEPOST]
Сервото за полесно вртење на воланот има уље кое се менува различно е од мотор и менувач. Тоа педеф филтер не знам што ти е.Мал апдејт, за проблемот што ми сецкаше колата при мирување, било до филтрите за гориво, ги променив, океј е сега. Исто така имало и проблем со нешто уље до воланот (?!?!?!?!) тресам глупости не оти разбирам што како, само знам и дека воланот полесно врти сега и чекам да ми стигне уште нов педеф филтер ( и ова можно е да немам разбрано што како) да го смени наредна недела![]()
znam deka e razlicno a toa e filterot za garez, ima logika oti vo posledno vreme mi mirisase malce na izduven gas vo kabina.Сервото за полесно вртење на воланот има уље кое се менува различно е од мотор и менувач. Тоа педеф филтер не знам што ти е.[emoji23]
Да не е филтер за полен?znam deka e razlicno a toa e filterot za garez, ima logika oti vo posledno vreme mi mirisase malce na izduven gas vo kabina.
Заверката е околу 500 ден. ако го имаш спремен договорот, 400 мислам дека е договорот кај нотар.Kolku pari e polnomosno za da mozam da ja vozam kolata sto se vodi na tatko mi?
i toj e smenet ama drug bese ovoj, membranata bese skinata, go vidov i jasДа не е филтер за полен?Тој филтер е за кабина.
Е незнам тогаш за што е. За што макра на кола е?i toj e smenet ama drug bese ovoj, membranata bese skinata, go vidov i jas![]()
Сервото за полесно вртење на воланот има уље кое се менува различно е од мотор и менувач. Тоа педеф филтер не знам што ти е.![]()
Ах компјутери што ти прават.Не е педеф туку PDF за Дизел коли што се со комон реил мотори,или над 2005 година..