Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Koлку пари те кошташе?
Мислиш за декодирање ? Тоа механичарот што ми го смени ребрастиот каиш и истото го однесе да го декодира,значи на вашиот механичар штом го смени ребрастиот би требало да го врати во првобитната состојба тоа влегува и радиото како што треба,инаку декодирањето чини зависи од моделот од 500 до 800 денари.

da ne znae nekoj kade moze da se dekodira radio od golf 4ka beta
fala na odgovorot

Сакам да прашам: Татко ми незнаејќи ставил вода кај што се става глицерин, кој се последиците и дали моментално мора да се отстрани?

Сакам да прашам: Татко ми незнаејќи ставил вода кај што се става глицерин, кој се последиците и дали моментално мора да се отстрани?

Да се испушти комплет цел глицерин (вода) и да се тури нов Ука 3 на Ина Хрватска..Кога приметил дека згрешил?

Да се испушти комплет цел глицерин (вода) и да се тури нов Ука 3 на Ина Хрватска..Кога приметил дека згрешил?
deneska t.e. ponedelnik ali vo petokot stavil. Sekako planirav uste utre toa da go napravam ali strav mi e da ne nefakaat kocnicite ubavo ili da ne otkazat skroz?

Последно уредено:

Незнае што да пише,затоа што не ни знае што опрема има...важно е МЕРЦЕДЕС ! :D

а регистрација ? изгор сигурно...а ефтино изгледа вака,башка километри топ...8 литри комбинирано троши како што сфатив од ова што ми прати така ? или средна потрошња уствари..

Незнае што да пише,затоа што не ни знае што опрема има...важно е МЕРЦЕДЕС ! :D

а регистрација ? изгор сигурно...а ефтино изгледа вака,башка километри топ...8 литри комбинирано троши како што сфатив од ова што ми прати така ? или средна потрошња уствари..
Податоците за потрошувачката на тој сајт ги јавуваат самите возачи - значи за овој модел би било околу 8,5 литри, но во зависност како го возиш можеби би било и помалку (на пример, Германците летаат по аутобанот, тоа ја зголемува потрошуваката, кај нас ризикуваш дебела казна за над 130; понатаму градска или отворен пат итн...). За царина нека каже некој друг; јас колку што знам е 10% од каталошка вредност на автомобилот. Нов ваков веројатно бил негде меѓу 60 и 70 илјади, а на колку би бил проценет сега појма немам - можеби 25-30 илјади максимум, или пак нешто помалку? Сепак е 8 години стар.

ПС. Регистрација без каско веројатно околу 18000 би ти дошла.

Податоците за потрошувачката на тој сајт ги јавуваат самите возачи - значи за овој модел би било околу 8,5 литри, но во зависност како го возиш можеби би било и помалку (на пример, Германците летаат по аутобанот, тоа ја зголемува потрошуваката, кај нас ризикуваш дебела казна за над 130; понатаму градска или отворен пат итн...). За царина нека каже некој друг; јас колку што знам е 10% од каталошка вредност на автомобилот. Нов ваков веројатно бил негде меѓу 60 и 70 илјади, а на колку би бил проценет сега појма немам - можеби 25-30 илјади максимум, или пак нешто помалку? Сепак е 8 години стар.

ПС. Регистрација без каско веројатно околу 18000 би ти дошла.

Ама и колку би коштала за да се префрли и тоа ме интересира...пошто е на странска нели..

Термометарот на опел корса (2001) не ми работи не ја покажува температурата, некое чаре, колку кошта нов да се зема?

Термометарот на опел корса (2001) не ми работи не ја покажува температурата, некое чаре, колку кошта нов да се зема?
Се вклучува да врти перката или само не покажува температура на шалт табла?

Се вклучува да врти перката или само не покажува температура на шалт табла?

Не :) праам муабет за покажување на надворешната температура кај саатот, дигиталната :)

Не :) праам муабет за покажување на надворешната температура кај саатот, дигиталната :)
Ај провери го сензорот за дигитална температура сместено кај десниот под ретровизор да не ти е блокирана или замрсено од надворешни влијанија .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom