Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е лоша корсата, ја гледам одамна ја продаваат, беше негде 2900, па 2750, 2650.. еве сеа 2450.
Не е скапо ни сеа а ни тогаш за неа, ако е со тие км. Могуче да има слаб интерес пошо е со три врати и 1.4 е.
Го прашав торте дали се негови ама нема везе.. колите му се катастрофа на овој што ги носи. Гледав 206 1.6 xsi кај него. Имаш коментар топ количево вака онака.. кога извадивме тестер за кит никаде не прејде на жолто па камо ли на зелено. Имаше една сребрена корса 1.7 дизел. Од надвор бомбона, кога ја запали мислиш приватна 23ка од 75 година си запалил.

Има нешто чим се така поевтини од конкуренција :)

Твои се возилцава?
Не бре штатије :) не работам јас со коли туку со мобилни :D
а корсата треба да се види во живо и да се провери

исто така што викаш и јас гледав голф 4 тегет, на слики супер одење таму ѓон :D

Едно другарче се изврте со пежото и има проблем сега никако неможе да се запали колата... имало некој осигурач ама незнае кај се наоѓа ај некој ако е запознаен нека пише како оди таа процедура :)

Едно другарче се изврте со пежото и има проблем сега никако неможе да се запали колата... имало некој осигурач ама незнае кај се наоѓа ај некој ако е запознаен нека пише како оди таа процедура :)
Ima inercijalen prekidac, kazi tocna godina i model na kolata za da moze da pomogneme

Да си прашам јас нешто.Колата ми носи средни светла Н7 и долги светла Н3.Е сега средното беше 55w и изгоре а фаровите ми се малку затемнети од надворешни влијанија и дали може доколку има да ставам појака сијаличка без последици или пребрзо да изгоре.За Н3-ката не ми текнува но дали исто можам да ставам појака?Иначе Фабиа 2002 sdi :)

Да си прашам јас нешто.Колата ми носи средни светла Н7 и долги светла Н3.Е сега средното беше 55w и изгоре а фаровите ми се малку затемнети од надворешни влијанија и дали може доколку има да ставам појака сијаличка без последици или пребрзо да изгоре.За Н3-ката не ми текнува но дали исто можам да ставам појака?Иначе Фабиа 2002 sdi :)
Осрам произведува сијалички за фар, H7 и H3 long life, cool blue, i night breaker.
Одат во пакување од две сијалички, цените се од 800 до 1100 ден за двете. Long life се најевтини, и највеќе траат, имаат помала работна температура од останатите два вида за да не го гори фарот.
Night breaker се најскапите, најјако светат од сите, ама па и најмалце траат. Имаат и најголема работна температура од сите.
Мој совет ти е да си ставиш long life за средните, а night breaker за долги. И да ги исполираш фаровите.
Во краен случај можеш ксенон да ставиш.

Осрам произведува сијалички за фар, H7 и H3 long life, cool blue, i night breaker.
Одат во пакување од две сијалички, цените се од 800 до 1100 ден за двете. Long life се најевтини, и највеќе траат, имаат помала работна температура од останатите два вида за да не го гори фарот.
Night breaker се најскапите, најјако светат од сите, ама па и најмалце траат. Имаат и најголема работна температура од сите.
Мој совет ти е да си ставиш long life за средните, а night breaker за долги. И да ги исполираш фаровите.
Во краен случај можеш ксенон да ставиш.

И нарвата се добри,ја ги сменив,еве 9 месеци скоро ме служат

И нарвата се добри,ја ги сменив,еве 9 месеци скоро ме служат
И Tungsram се добри, Wurth се исто добри.
Осрам се помеѓу поскапите и само они, Филипс и уште некој производители што се носат кај нас праат повеќе модели т.е повеќе јачини на сијаличка за фар.
Пошто човекот сакаше појако да му свети, затоа и му предложив од тие.

бришачите одеднаш не функционираат што може да биде ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom