Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Dali nekoj znae koja e pricinata sto niz auspuhot mi frla crna tecnost na asfaltot ima crni kapki i chadot pri samoto palenje e crn a benzinec mi e ??
Dali nema dobro sogoruvanje ili vishok na ulje e toa ??

Zosto koga ja stavam klimata na Low toest najniska temperatura i da duva na najjako se pojavuva ovoj znak image.jpegimage.jpegimage.jpeg

Централнито почна да ме зеза на 5 отклучувања/зсклучувања едвај 2 патиндали работи. Пумпата се слуша дека работи ама нишо не се дешава. Кај може да е проблемот?
Гољф 3

Dali nekoj znae koja e pricinata sto niz auspuhot mi frla crna tecnost na asfaltot ima crni kapki i chadot pri samoto palenje e crn a benzinec mi e ??
Некогаш свеќици си сменил?[DOUBLEPOST=1461089853][/DOUBLEPOST]
Некогаш свеќици си сменил?
zdravo luge imam problem so passat 1.9 tdi 110hp 1999,pri vozenje na pola gas si raboti nakacuva a ke ja gazam malce poveke kako na mesto da stoi kako ne izduvan motor ja gazev ubavo ama pak nejke so gubi snaga ako znae nekoj neka pomaga pozdrav[DOUBLEPOST=1460986990][/DOUBLEPOST]zdravo luge imam problem so passat 1.9 tdi 110hp 1999,pri vozenje na pola gas si raboti nakacuva a ke ja gazam malce poveke kako na mesto da stoi kako ne izduvan motor ja gazev ubavo ama pak nejke so gubi snaga ako znae nekoj neka pomaga pozdrav
MAF сензор бара[DOUBLEPOST=1461090415][/DOUBLEPOST]
Имам на колата лиени бандажи и сакам да ги исполирам, бев во перална ми бараат 800 ден за полирање... не ми се даваат толку пари па сакам сам да ги исполирам кажете ми средство некое кое е ефикасно...
Солна киселина ќе ставиш во шише со пумпица ќе ги испрскаш бандажите па со црево ќе ги исплакнеш и ќе светат како нови.
Гарантирано повеќе пати проверена работа.

Последно уредено:
Централнито почна да ме зеза на 5 отклучувања/зсклучувања едвај 2 патиндали работи. Пумпата се слуша дека работи ама нишо не се дешава. Кај може да е проблемот?
Гољф 3
Некое цревце

@Fringe никогаш не сум сменил до сега свеќици...
Јас сам воглавном ја средувам колата, а со свеќиците малку се подзаборавив, а колата убаво си работеше. Кога ја однесов на технички за регистрација ми кажаа дека на сензорот во ауспухот на мерење покажува дека фрла жив бензин. Купив нови свеќици, ги намонтирав и се вратив на технички, и техничарите му рекоа дека сега колата има параметри подобри него поновите коли.

Значи мора да се менуваат на максимум 40-50 000 км.

За катализаторот Дракарус-тој се распознава кога нечини кога ќе развива голема температура околу него. Значи види каде се наоѓа од долна страна, и на д него во кабината стави рака на подот-ско има невообичаено висока температура-катализаторот е расипан

Солна киселина ќе ставиш во шише со пумпица ќе ги испрскаш бандажите па со црево ќе ги исплакнеш и ќе светат како нови.
Океј, фала ти баш ќе пробам на тој начин да видам како ќе изгледаат. :D[DOUBLEPOST=1461104073][/DOUBLEPOST]

Океј, фала ти баш ќе пробам на тој начин да видам како ќе изгледаат. :D

EPC Ми стои цело време на Командната табла што ли е ова има ли некој поима нешо на интернет гледав демек кочницата некој сензор дали некој е поупатен

Пред неколку денови ја палам колата и airbag сијаличката за возачот не се гаси. Пали колата, после 5-10 секунди дава краток звучен сигнал и си свети сијаличката нон-стоп. Се работи за пежо 206

Soveti okolu vin kodot i proverka na internet za avtomobil. Thanks

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom