Смрди на жив бензин?
pa mislam deka da ..Смрди на жив бензин?
Majstor baraZosto koga ja stavam klimata na Low toest najniska temperatura i da duva na najjako se pojavuva ovoj znak Прегледај го приврзокот 143963Прегледај го приврзокот 143963Прегледај го приврзокот 143963
Точно, нема фреон. Благодарам инакуMajstor baraNajverojatno ti e prazen ili pri kraj so freon
Некогаш свеќици си сменил?[DOUBLEPOST=1461089853][/DOUBLEPOST]Dali nekoj znae koja e pricinata sto niz auspuhot mi frla crna tecnost na asfaltot ima crni kapki i chadot pri samoto palenje e crn a benzinec mi e ??
Dali nema dobro sogoruvanje ili vishok na ulje e toa ??
Некогаш свеќици си сменил?Dali nekoj znae koja e pricinata sto niz auspuhot mi frla crna tecnost na asfaltot ima crni kapki i chadot pri samoto palenje e crn a benzinec mi e ??
Dali nema dobro sogoruvanje ili vishok na ulje e toa ??
MAF сензор бара[DOUBLEPOST=1461090415][/DOUBLEPOST]zdravo luge imam problem so passat 1.9 tdi 110hp 1999,pri vozenje na pola gas si raboti nakacuva a ke ja gazam malce poveke kako na mesto da stoi kako ne izduvan motor ja gazev ubavo ama pak nejke so gubi snaga ako znae nekoj neka pomaga pozdrav[DOUBLEPOST=1460986990][/DOUBLEPOST]zdravo luge imam problem so passat 1.9 tdi 110hp 1999,pri vozenje na pola gas si raboti nakacuva a ke ja gazam malce poveke kako na mesto da stoi kako ne izduvan motor ja gazev ubavo ama pak nejke so gubi snaga ako znae nekoj neka pomaga pozdrav
Солна киселина ќе ставиш во шише со пумпица ќе ги испрскаш бандажите па со црево ќе ги исплакнеш и ќе светат како нови.Имам на колата лиени бандажи и сакам да ги исполирам, бев во перална ми бараат 800 ден за полирање... не ми се даваат толку пари па сакам сам да ги исполирам кажете ми средство некое кое е ефикасно...
Некое цревцеЦентралнито почна да ме зеза на 5 отклучувања/зсклучувања едвај 2 патиндали работи. Пумпата се слуша дека работи ама нишо не се дешава. Кај може да е проблемот?
Гољф 3
Јас сам воглавном ја средувам колата, а со свеќиците малку се подзаборавив, а колата убаво си работеше. Кога ја однесов на технички за регистрација ми кажаа дека на сензорот во ауспухот на мерење покажува дека фрла жив бензин. Купив нови свеќици, ги намонтирав и се вратив на технички, и техничарите му рекоа дека сега колата има параметри подобри него поновите коли.@Fringe никогаш не сум сменил до сега свеќици...
Океј, фала ти баш ќе пробам на тој начин да видам како ќе изгледаат.Некогаш свеќици си сменил?[DOUBLEPOST=1461089853][/DOUBLEPOST]
Некогаш свеќици си сменил?
MAF сензор бара[DOUBLEPOST=1461090415][/DOUBLEPOST]
Солна киселина ќе ставиш во шише со пумпица ќе ги испрскаш бандажите па со црево ќе ги исплакнеш и ќе светат како нови.
Гарантирано повеќе пати проверена работа.
Океј, фала ти баш ќе пробам на тој начин да видам како ќе изгледаат.Некогаш свеќици си сменил?[DOUBLEPOST=1461089853][/DOUBLEPOST]
Некогаш свеќици си сменил?
MAF сензор бара[DOUBLEPOST=1461090415][/DOUBLEPOST]
Солна киселина ќе ставиш во шише со пумпица ќе ги испрскаш бандажите па со црево ќе ги исплакнеш и ќе светат како нови.
Гарантирано повеќе пати проверена работа.