Како бе така.Додека не те сопре милиција
Ако ме сопре после 7 дена што тогаш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе така.Додека не те сопре милиција
За 250 ццм е околу 3000, така да оваа сума не ми изгледа баш...
Дечки да ве прашам,дали за скутер од 125цц треба да се полага или може со Б категорија да се вози? Едни викаат може други не може веќе ни сам не знам. Еден сообраќаец пред 2-3год ми кажа дека може,друг вчера ме застанува вика морало А1 категорија...? Некои викаат дека може со Б ако било моторчето до 6,5 kw а мојот е толку. Дај кажете ако знаете?
Sent from my iPhone 5s Gold using Tapatalk
инаку 99% од луѓето грешно го толкуваат терминот ВОЗАЧ ПОЧЕТНИК... тоа е возач кој сефте зима некаква категорија за возење, тоа е кога збориме за категориите А, А1 и Б категорија... од Ц па натака важат поинакви правила и закони.Моја грешка значи... Се извинувам, немав прочитано туку зборам како што ми кажале... А башка мислам дека ова е најновото дополнување во законот кое го немаше порано, или пак грешам... Мада ја кога положив за А возев што сакам одма и џандариве никој ништо ми нема кажано...
[DOUBLEPOST=1402788177][/DOUBLEPOST]
3500-4000
Имам проблем со скутерот баотиан 125 ка не беше пален 4-5 месеци и денес го запалив и работи ама кога му давам гас бучи и не се врти задното тркало и гасне . што е работата?
Можно да има затнати дизни на карбураторот и октанската вредност од бензинот да има испарено затоа дотури нов за 100-ка , но како што кажа не ти врти задното тркало треба да се види неможе да се каже на памет но може да има скинато каиш (глувци да не го изелеИмам проблем со скутерот баотиан 125 ка не беше пален 4-5 месеци и денес го запалив и работи ама кога му давам гас бучи и не се врти задното тркало и гасне . што е работата?
Исто срање друго паковање ... кинез ко кинез само различно спакуванДечки ај малку помош.
Сакам да земам некое кинеско моторче, 50cc ама економично, што значи 4Т. Ги глеав овие, ко најфини ми стојат. Дајте мислења, искуства и сл.
1. jj50qt - fighter
2. bt-50
3. intrax
4. jj50q-22rj8
Првите 2 само некако тешки стојат, по 150кг неоптоварени..
Фала однапред
Исто срање друго паковање ... кинез ко кинез само различно спакуван
првите две ги има и 125ки па веројатно се малце подобро изработени за да издржат 125кб машина
инаку за последната збореа дека била 80кб само на хомологација пишана 50 за да се продава како таква
и демек одела околу 75км/ч
јас би те советувал да земеш кимко 4Т половно а не кинез нов
Епа пример супер 8 нов е околу 1800 евра, за 3-4 супер цена е да го земеш за околу 900 евраАбе и ја би зел кимко, ама да идеа поефтино.. по 3-4 години стари ги продаваат по 900+ евра..
Да отидеш во динамикс во Скопје ... они ги увезуваа/продавааИмам Benelli Quattronove X50 2013г. модел и сеа ми треба заден диск. Порачав еден од велес но не се факја. Да не знае некој каков и од каде да порачам?