Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу бе пари за компјутер... дај максимум 300 евра а останатите спискај ги на жени и пијачка (слушај старец што ти вели) то ќе го памтиш и по 20 години но по 20 години нема да ти текнува што компјутер си имал “во далечната 2007“
Де бе ко кујзнае што да ќе купувам. Ќе ме фати некаде околу 500евра (30000денари). Мислам дека не се воопшто многу пари. Иначе од дилерствово имам собрано повеќе од доволно пари за да си купам компјутер, да мењам мобилни на неколку месеци, навечер да трошам колку ми текне и да правам се што сакам и пак да имам доста кеш во каса.Озбилно Јане друже колку пари искочи дека ке те кошта оваа конфигурација што ја направи овака приближно ако сакаш да кажеш дека за оваква јака машина сигурно ке требаат доста пари.Поздрав
Нешто се размислувам да земам ново, и сега засега ова ми се вртка во главава:
1. Pentium Dual core E2180 2,000 GHz FSB 800 1MB
2. MS-P35NEO2-FR - INTEL P35 NEO
3. Kingston DDR2 2gb
4. MSI GeForce 8600GT Silent
5. WD 500gb SATA2
6. ALLIED-500W-Black - Real 500W AMD/P3/P4 - Safety Active PFC PSU +TC ; Double FGOD ; Safety EuropeGOD Power Cord
Досега не сум видел квалитетна слика од произведувачи како Palit, Inno и др.
Можеш да начекаш и во тие произведувачи квалитетна слика, но ретко.
За добри бои, оштра слика само квалитетен произведувач.
8. Зашто нема шанси? Гледав по 900 денари е страна таква со прозорец. Ете куќиштето да кошта највеќе 40 дилерска - напојувањето пак за 50-60 евра ми добил се комплет. А иначе добра ти е и идејата сам да си направам прозор.:pos2:најсериозно ако не најдам фабричко ќе пробам така ако не отворено ќе го чувам.![]()
Нема врска, графичкиот процесор е тој и доаѓа директ од Нвидиа/АТИ. Нема врска производителот освен повеќе џиџимиџи у кутијата или евентуално боље кулер или закон изглед.
Нема врска, графичкиот процесор е тој и доаѓа директ од Нвидиа/АТИ. Нема врска производителот освен повеќе џиџимиџи у кутијата или евентуално боље кулер или закон изглед.