South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Крајот беше врв, од уста му го извади :pos::pos:. Од дамна се немав така смеено на South Park епизода, Ренди епизодите се секогаш комедија.

Vindaloop е classic episode in the making (гледам не сум коментирал за таа)

Новава исто добра.
Ренди мајсториште :cuc:

Ептен добра сезона

Уште се емитува ова чудово? Да почнам да ја гледам? :sneaky:

Да почнам да ја гледам? :sneaky:

ПОЧНИ ---------------------------------- НЕ ПОЧНУВАЈ

giphy.gif

Ја гледав првата епизода, веднаш ме насмеа, значи има потенцијал да ја гледам, знам дека е култна серија, па време е и јас да и дадам шанса ;)

Еве што најдов на интернет:
southpark_by_tohad-d7m77yi.jpg

(y)

Еј шит зошто мораше да го викнат ПјуДиПај сега хејтерите што гејмаат цело време и дремат на јутјуб и ги знаат сите catchphrases негови, и на секое негово видео кликаат јутјуб кликаат дислајк, и знаат дека е јутјубер со најмногу сабскрајбери ќе постираат по нетов како појма немаат кој е овој ама мислат дека е шупак. Секако дека појма немаат кој е.

(коментаров не е наменет за Корун ама така се погоди.. :D )

(дисклејмер: Не сум му сабскрајбнат на ПјуДиПај)

Еј шит зошто мораше да го викнат ПјуДиПај сега хејтерите што гејмаат цело време и дремат на јутјуб и ги знаат сите catchphrases негови, и на секое негово видео кликаат јутјуб кликаат дислајк, и знаат дека е јутјубер со најмногу сабскрајбери ќе постираат по нетов како појма немаат кој е овој ама мислат дека е шупак. Секако дека појма немаат кој е.

(коментаров не е наменет за Корун ама така се погоди.. :D )

(дисклејмер: Не сум му сабскрајбнат на ПјуДиПај)

Може кратко инфо или нешто интересно за човеков? Прв пат го гледам и слушам за него, а не сакам епизодата да ми е тапа ради овој :) Барем нешто да знам (или да очекувам) :)

Може кратко инфо или нешто интересно за човеков? Прв пат го гледам и слушам за него, а не сакам епизодата да ми е тапа ради овој :) Барем нешто да знам (или да очекувам) :)
Стварно бе не го знаеш овој ?
Најмногу subscribers Има на јутјуб.

Чисто сумњам дека ќе има голема улога, ваљда онаак намерно го форсираат и ќе има краток дел у цел епизода.

Типов е од Шведска и се снима како игра игри на Јутјуб. Мислам славата ја доби поради тоа што прв почна да игра страшни игри и смешно е да гледаш некој како се плаши и..така..

Најголем дел од сабскрајберите му се онака малолетници да речам..му имам гледано неколку видеа, шо знам некад стварно е интересен, ама ја не сум гејмер и не сум му таргет група на видеата, и затоа не ни знам повеќе да ти кажам. Некои го мразат поради експресиите негови, некои поради тоа го сакаат, а некои хејтаат познати личности, овој стана познат и љубмора+хејт..и така :D

Претпоставувам од овие 5 секунди што ги видов, дека децава од Саут Парк ќе гледаат негови видеа, ќе видат дека прави ептен пари за тоа и ќе почнат и они да снимаат јутјуб видеа....а можда и сум грешка, ќе видиме вечер :D

Ja go sledam, ama oti uste vremeto koga pocna so Amnesia kecot.
Guilty pleasure mi e, so da praam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom