Последната сезона не ми беше нешто на ниво освен Freemium епизодата. Генерално ОК сезона, али знаејќи ги South Park знам дека можат подобро.Катастрофа , особено последните 2 сезони. Се мора да се заебават со нешто актуелно шо се дешава у светот , го нема веќе тој хумор како во првите 10тина сезони. За мене шоуто заврши со 12та сезона.
Ќе ја погледнам и новата сезона , али не се надевам ни на половина од тоа што беше Саут Парк.
Мене ми е одложена за утре за со сите нишани да биде, збирно гледање на премиератаЈа гледавте новата епизода?
Само што ја гледав се утепав од смеењеЈа гледавте новата епизода?
Се смееш што ја исмеваат Кејтлин? Кој ти е проблемот на тебе? Сакаш да излегуваме фер? Сега контактирам админ да добиеш две недели бан.Само што ја гледав се утепав од смеење
Мислам дека не го сфати баш....Кој ти е бе па тебе проблемот бе? Во епизодата најсмешно ми беше што ги исмеваа Брејди и Жизел , ниту ги гледам Кардашијанс ниту ми интересира , ако се смејам што ги исмеваат тоа е мое право. Ти ако имаш проблеми со South Park што по ѓаволите гледаш бе , ко South Park прв пат да исмеваат некого и не се знае каква серија е, такви идиоти како тебе не знам што прават на темава стварно
Нов сум на фоумов мислев дека е некој ултра PC фанатикМислам дека не го сфати баш....
Се смееш што ја исмеваат Кејтлин? Кој ти е проблемот на тебе? Сакаш да излегуваме фер? Сега контактирам админ да добиеш две недели бан.
Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава.Не ми беше нешто епизодава.
Ајде за 3 дена... се надевам дека нема да ме разочарат.