South Park

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.834
Катастрофа , особено последните 2 сезони. Се мора да се заебават со нешто актуелно шо се дешава у светот , го нема веќе тој хумор како во првите 10тина сезони. За мене шоуто заврши со 12та сезона.

Ќе ја погледнам и новата сезона , али не се надевам ни на половина од тоа што беше Саут Парк.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Катастрофа , особено последните 2 сезони. Се мора да се заебават со нешто актуелно шо се дешава у светот , го нема веќе тој хумор како во првите 10тина сезони. За мене шоуто заврши со 12та сезона.

Ќе ја погледнам и новата сезона , али не се надевам ни на половина од тоа што беше Саут Парк.
Последната сезона не ми беше нешто на ниво освен Freemium епизодата. Генерално ОК сезона, али знаејќи ги South Park знам дека можат подобро.
Но не заебавај, 17-13 сезона се врв како сите останати порано.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.834
Абе у секоја сезона има добри епизоди , али мислам дека го изгубија тој првичниот хумор што го имаа. Порано се заебаваа со далеку по осетливи теми како религии , малцинства , фашизам , расизам ... А сега тролаат телевизиски серии и филмови , спортски тимови и Обама. :pos:

Картмен од тежок психопат што во неколку епизоди носеше нацистичка униформа , продаваше фетуси и пробуваше да го прогони евреите , сега изгледа како борец за права. Го омекнаа ептен , мора барем него да го повратат оти он е 50 % од шоуто.

Се надевам на добра сезона.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кој ти е бе па тебе проблемот бе? Во епизодата најсмешно ми беше што ги исмеваа Брејди и Жизел , ниту ги гледам Кардашијанс ниту ми интересира , ако се смејам што ги исмеваат тоа е мое право. Ти ако имаш проблеми со South Park што по ѓаволите гледаш бе , ко South Park прв пат да исмеваат некого и не се знае каква серија е, такви идиоти како тебе не знам што прават на темава стварно
Мислам дека не го сфати баш.... :)

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
338
Поени од реакции
317
Мислам дека не го сфати баш.... :)
:lolzz::lolzz::lolzz: Нов сум на фоумов мислев дека е некој ултра PC фанатик

Се смееш што ја исмеваат Кејтлин? Кој ти е проблемот на тебе? Сакаш да излегуваме фер? Сега контактирам админ да добиеш две недели бан.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.137
Поени од реакции
4.009
Мене новиве 3 епизоди некако не ми праат многу мерак, пред се оти не сум у тек со тие писи, кејтлин џенер и ова со фуд центарот од последната епизода, може на Американците им се смешни овие толкувања оти се базираат на некои настани/работи/личности од кај нив, но мене лично ми немаат некоја тежина ваквиве епизоди ако незнам на што се однесува.

Kajgana Shop

На врв Bottom