South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
1528606_10151937767627005_1501172357_n.jpg

"Just gonna get a little bit of cancer, Stan. Tell mom it's okay…."

Знае некој кога и дали ќе има нова сезона? Разгледував по интернет, не налетав на ништо... ваљда не завршија ?

Знае некој кога и дали ќе има нова сезона? Разгледував по интернет, не налетав на ништо... ваљда не завршија ?

Countdown to next episode:
219 Days, 05 Hours, 56Minutes, 09 Seconds.

Airdate: 2014-09-24

1779881_10201799818660792_1912189210_n.jpg
Се заразив тотално со South Park. Ја почнав пред некои 2-3 месеца, и си гледам редовно по една епизода, ми го разубавува денот серијава, интересен хумор. Картман е најачи у маало.:cool:

Прегледај го приврзокот 84754
Се заразив тотално со South Park. Ја почнав пред некои 2-3 месеца, и си гледам редовно по една епизода, ми го разубавува денот серијава, интересен хумор. Картман е најачи у маало.:cool:
хаха и ти како мене ама јас бев дури поголем заразник што од вечер 12 сат до 3 сат цело време гледав :D една по една и сега сите ги изгледав ://

хаха и ти како мене ама јас бев дури поголем заразник што од вечер 12 сат до 3 сат цело време гледав :D една по една и сега сите ги изгледав ://
Ех, и ја сум компулсивен кога се работи за серии. Ама South Park највеќе гледам 3 епизоди. Појќе од тоа не, правило број еден ми е. Зошто увек се заебам со маратонско гледање, и после ми досадно.:notworthy:

The wait is over — “South Park: The Stick of Truth” is AVAILABLE NOW! Become the new kid, and play the definitive South Park game!

Што кењаат овие на kickass дека има вирус оваа од Skidrow? т.е. ај види таа што ја симнуваш дали е се во ред па прати ми линк по ПП.
Ногу личери има на таа шо ја симнувам, слабо иде.. :/

Последно уредено:
Повеќето кракови ги дава како вируси, нема шанси Skidrow да стави игра со вирус

А џабе е за симнување веќе, сите ја симнуваат и многу личери има. Ако сакате одма да ви се симне, ќе си ја пуштите за ден-два :D

Cartman Finds Love

Најдобрата епизода, ја глеам еднаш неделно минимум и на секоја сцена се смеам, секоја секунда злато вреди. Не знам што попрво да спомнам, Mr. Garrison ги учи историја за Game of Thrones, а Картмен максимално ќе се поманијачи со тоа Cupid-Me :D

И најдобрата реченица у цел серијал од Кајл на Картмен откако Картмен ќе му каже: "You were standing in the way of Token And Nicole, they belong together."
- Кајл: Just because two people are of the same race, that doesn't mean that they belong together, you fat racist piece of fucking garbage!

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom