Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој кога и дали ќе има нова сезона? Разгледував по интернет, не налетав на ништо... ваљда не завршија ?
хаха и ти како мене ама јас бев дури поголем заразник што од вечер 12 сат до 3 сат цело време гледавПрегледај го приврзокот 84754
Се заразив тотално со South Park. Ја почнав пред некои 2-3 месеца, и си гледам редовно по една епизода, ми го разубавува денот серијава, интересен хумор. Картман е најачи у маало.![]()
Ех, и ја сум компулсивен кога се работи за серии. Ама South Park највеќе гледам 3 епизоди. Појќе од тоа не, правило број еден ми е. Зошто увек се заебам со маратонско гледање, и после ми досадно.хаха и ти како мене ама јас бев дури поголем заразник што од вечер 12 сат до 3 сат цело време гледаведна по една и сега сите ги изгледав ://
Симнувам ја. Cant wait.
Ногу личери има на таа шо ја симнувам, слабо иде.. :/Што кењаат овие на kickass дека има вирус оваа од Skidrow? т.е. ај види таа што ја симнуваш дали е се во ред па прати ми линк по ПП.