South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
најбољи дел е кога Ајк излезе на стејџ и си го кажа името и презимето. :D

очекував подобра епизода, не баш на тоа ниво како шо се гледаше на preview то

oh man.. I have no idea what's going on right now...

1454683_607596139303222_1332577182_n.jpg

no you can't die everybody really likes you,winter is coming И Батерс :pos:
Многу јака ГОТ тематски направена епизода епизода (y)

ауууу ја добиваме епската епизода во оваа сезона :vozbud:
едвај чекам другата недела :)

Next time you're gonna get my hopes up could you please take me to a grease monkey? Because I like to get lubed up before I get fucked!
Some lube would be nice. Or at least a courtesy lick, God. How about a little courtesy lick the next time you decide to fuck me?

You know mom, the least you could do is kiss me first because I like to get kissed before I get fucked.

Dude, Filipino hookers don't get fucked the way I do.

Could we at least pull up here and get some dinner? Because I like to be wined and dined after I've been fucked.

You might as well go buy some cigarettes too because I like to have a smoke after I get fucked.

I've got a better idea. Why don't you go across the street and buy some condoms because we should at least be safe if you're going to fuck me, mom.

Would you mind loaning me some of your lipstick, mom? Because I wanna at least look pretty the next time you decide to fuck me.

sixtyniningchipmunks@me.com

по обратен редослед треба :D

ама моментот кога се враќаа назад од best buy и Ерик се извинува демек не сфаќа што направил и со мило и наивно гласче that doesn't really have any logical sense mommy, because I'm alredy being punished by not getting the iPad....... ma - ma :pos: :pos: ова во топ 5 моменти ми е највеќе што се смеев... и кога и се плазеше на Венди зад грб на мајка му а пред неа се прави невин :pos: :pos: :pos: :pos:

Последниве две епизоди се многу добри, едвај чекам да видам третиот дел како ќе биде и како се ќе заврши.. :D

Едина црна точка ми е ова со Батерс и куровите (и уште песнана горе што ја постираа), тој дел е чисто глупирање и тапење, не знам што гледаат некои од вас смешно во тоа... Сфаќам дека веројатно е поврзано со нешто и дека нешто/некого исмеваат, али како и да е, целото давење со курови ја отапува епизодата..

А и исто деловите со репортерот што им иде во кревет на двајцата за да ги тера да прават што поголема војна е малце тапа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom