South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Mене епизодава не ми се свиѓаше ич. Имаше само еден-два интересни моменти

И мене не ми се свиѓаше, одамна немале волку лоша епизода. А имаше потенцијал поради темата, Батерс, Professor Chaos и на крај ништо. Едино малку ми беше смешен Ерик кога се преправаше дека е дроља.

Ајде бре добра беше што ви е :). Почетокот некако слаб ама после Jacking it, jacking it spanking it smackity smack! :LOL:.

Колку забегана епизода ееј! :pos:

Mr. Hanky's Helicraptor, Seven Turdy Seven, Poo Cho Train. :pos:

Имаат грешка во новата епизода. Кени има руса коса а на бродот е со кафева :)

не ме бендиса идејава на крајот со батките кој ги глумеа според мене лошо

не ме бендиса идејава на крајот со батките кој ги глумеа според мене лошо
Тоа и беше финтата. Во документарките од типот на I Shouldn't be Alive или сличните од Discovery или NGC има ептен лоша глума во реконструкциите. Овие намерно ги исмејаа.

Абе да не се сведи само на исмевање, пошо колку и да е хардкор, без стариот уникатен хумор и фискална - ништо од бизнисот. Многу лоша епизода, се мислам да ставам крај на Саут Парк.

Откако се подобрија во анимацијата не изгледа како стариот саут парк, ама хуморот е ист. И во постарите епизоди има цели епизоди посветени на едно исмејување.

Инаку, мисллам дека Ренди е правиот лик за во ваква ситуација. Обично тој го ставаат кога нешто се претерува

Не, во четврток навечер по нивно време, тоа е петок сабајле по наше време.
Среда вечер по нивно, чет. сабајле по наше.
--- надополнето: 24 април 2012 во 20:47 ---
Уште од минатата сезона се откажав од серијава, али читајќи ги коментариве (скоро сите позитивни) си реков ај ваљда овие 2цава се свестиле и ја подобриле.
И ја изгледав новава епизода.
И имам само ова да го кажам.
Или јас сум созреал премногу за овој тип на хумор, или серијава има паднато толку многу во квалитет што дури и вакви гомна сега ви се смешни...
Смешни им се на децава сега шо почнале да гледаат, иначе тежок лејм се последниве 2 сезони, со 2,3 исклучока.

Колку еп. има сезонава?

епизодава беше ептен геј, знеш онака GAAAAAAAAY :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom