ААААА! МОКЈУМЕНТАРИ НА САУТ ПАРК!!! Конечно пак да им се затресе камерава на саут парк 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ништо повеќе од тоа очигледното, го исмеваа неговиот егоизам, и документарецот што го има за Titanic, како истражува под вода со подморницата etc...Само што на крај го направија badass, he raised the bar. Освен тоа мислам дека нема некое поголемо значење, онака random е ставен, не ќе е прв пат за South Park тоа.Само што ја изглеав новата епизода, добро почна, ама на крајот малце безвезе заврши, барем тој делот со Џејмс Камерон ми ја расипуваше епизодата, не сфаќам што беше финтата со него и каква врска имаше он со целата сторија (некој што е поупатен нека објасни што беше финтата со него??)...
Знаев дека некој ова ќе го пишеше...аман бедобар социјален коментар
Ооох...Кога Kyle рече "And then I started thinking maybe it was us" - gem, отсекогаш биле самокритични Parker и Stone.![]()
Ја пак знаев дека ќе ме цитираш.Знаев дека некој ова ќе го пишеше...аман бе
Барем во саут парк не треба да барате значења кои ги нема. Ништо ли не ве научи епизодата со Скроути Мекбугерболс?
Ооох...
Истото е. Ова е веќе премногу длабоко значење со оглед на тоа што ова е саут парк и е хуморЈа пак знаев дека ќе ме цитираш.
За друго збореа со Scrootie, да не се бара по секоја цена некои си длабоки значења. Ама тука мислам дека очигледно беше кон што целеа, па и со муабетот помеѓу Stan и Kyle поставија малце посериозен тон. Или барем јас така си ги сфаќам работите.
The bar is set too low Pluh, only James Cameron can save us.
South Park went meta and questioned if the show itself has “lowered the bar” culturally by contributing to entertainment media becoming more crass/lowbrow over the past 15 years. The brown haired man and the blonde haired man wearing tuxedos at the end might even be Matt and Trey cameoing as themselves. They have previously discussed putting themselves in an episode in the commentary for The China Probrem.
Гo немам гледано уште ТДКР, не знам дали е паметно епизодава да ја гледам. Премногу мини-спојлери прочитав веќе по нетов. Ќе ве замолам тие што планирате да ја гледате, одма по гледањето да пишете дали има спојлери![]()
Како мислиш? Според мене не беше ништо прекинато.Не ми се чека на вас... ja изгледав веќе
Нема спојлери. И не знам што беше со крајот, две верзии симнав и во двете верзии како да беше прекинат крајот. Ваљда не е намерно направено вака