South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Не беше ДО ТОЛКУ мизерна како претходните 2 али и оваа беше тапа според мене...

Баш добра епизода. Не е нешо wooooooow, ама не е ни лоша, според мене. Секогаш ми било интересно кога ги реметат Канаѓаните. :)

Сум се згазил од смеење на последните 2 минути од епизодава.

Eпизодава според мене беше супер. Епизода со Канаѓани = win

3 ретардирани епизоди ПО РЕД! Ова стварно станува патетично... :tapp:

Не е којзнае што епизодава, ама барем подобра е од Funnybot. Се смеев само на коменаторот:icon_lol:

Не е можно, ми се случи да заспијам на South Park (Funnybot) и едвај да дочекам да заврши епизодата (Royal Pudding).

Шпекулациите по нетот се дека се налутиле на Comedy Central поради цензурата на мохамед, па сега едвај чекаат да им заврши серијава и да си одат .

Јас воопшто не сум разочаран од епизодите. Беа средни. Секоја сезона има по две-три фантастични епизоди, не може сите да бидат топ. За мене Funnybot беше супер епизода.

Шпекулациите по нетот се дека се налутиле на Comedy Central поради цензурата на мохамед, па сега едвај чекаат да им заврши серијава и да си одат .

Можно е. А дали воопшто постои некаде нецензурираната верзија?

Oф леле...

Леле крајов хахахахаххахахахаххаха со раката хахаххахаха

Белким Картмен повторно ќе оди хард кор.

Хахахахах епизодава беше ненормална ... Fuck Kyle .... oh yeah and fuck Kyle :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom