П
Паган-др
Гостин
Мене ми беше баш ок епизодата. Имале многу полоши од оваа.
и толку...ЕДИНСТВЕН добар дел:
Jimmy, do you know what happened to the last people Germans were pissed off at? Tell him, Kyle.
И делот кога им објаснуваше на германците за Кајл на германски.и толку...
Комплетно се согласувам. Од 13та сезона па навака, константно полоши и полоши стануваат, стварно е разочарувачко...Една од полошите епизоди.
Како премногу да се трудат да идат по приказната што ги забораваат порандом заебанциите и шегите.
Ама после разочарувачките последни 2 сезони ни од оваа не очекувам премногу.
Ќе направат една добра епизода колку да бидат номинирани за Греми.
барам превод за то, нешто беше во врска со евреи осеќамИ делот кога им објаснуваше на германците за Кајл на германски.
Па не беше баш германски тоа, само по некој збор тука и таму...ама тоа што Картмен го кажа беше дека тоа што го прават е грешка и дека наградите биле идеја на "децата со специјални потреби". После сака да го предаде Кајл зашто е евреин. И на крај проговорува уште неколку измислени зборови кои звучат како да се германски...барам превод за то, нешто беше во врска со евреи осеќам
Па полесно е да се пронајде кодот на Да Винчи отколку да се свати епизодава.:turn:
Многу го тупеа на средината.Ама крајот беше добар .Па и не беше лоша епизодава. Мене ми се свиѓаше. Олд скул Само некако многу ми форсираа интелигентен хумор со многу скриени пораки. Боље беше порано кога правеа попрост ама далеку посмешен хумор.