South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да им се просечни новите епизоди ова со Гејбер им е крај.

Незнам зошто на сите ви се свиѓа тоа со Бибер... Веќе ги исмејуваа The Jonas Brothers, а со тие мислам дека сите периодични ѕвезди со тинејџерки фанови ги исмејувуваат... И шо сега треба после бибер и Селена Гомез, Мајли Сајрс и сите други такви да ги исмејуваат...

Незнам зошто на сите ви се свиѓа тоа со Бибер... Веќе ги исмејуваа The Jonas Brothers, а со тие мислам дека сите периодични ѕвезди со тинејџерки фанови ги исмејувуваат... И шо сега треба после бибер и Селена Гомез, Мајли Сајрс и сите други такви да ги исмејуваат...

кеиф ми напрај лушањето на бибер, спеак во популарност ги надминува сите останати дизни ѕвезди

Исмејување<Распрснување мозок

Се знаеше дека кад-тад и ЏБ ќе настрада, само ја очекував цела епизода да му посветат.

утре е последната епизода од сезонава :(
колку и да беше под ниво(не беше многу :) ) пак ме нервира што морам да ја чекам до март/април

Првата сцена ќе беше подобра да не го знаев инофото (двете слики и preview клипот). Супер шо ги вратија Теренс и Филип. Многу јака епизода, добро ја завршија сезонава :)

Епизодава негде на средина ми е. Не беше лоша, ама далеку од некоја што ќе се збори во иднина. Барем подобро ја завршија сезоната од лани.

Дечки, ме интересират дали имат епизода за Твајлајт ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom