South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имаше линк од една страна да си направиш некој лик ај ако знае некој за линкот зш ја имав ама кога форматирав ПЦ се се избриша.. :)

А би сакале да има South Park епизода за Балканот, или уште поконкретно за Македонија?

Znaat dovolno za balkanot i za site slucuvanja sto gi ima. Ima vo edna epizoda kaj sto Cartman sere nesto za Srbija. :)
Ne sakam da napravat epizoda za Makedonija zosto ako napravat kje ne osakatat povekje nego sto sme vekje osakateni :))))

57158-4.jpg

Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе
LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
TOA TI E BRATCE DEKA E ZABRANETO ZA DECA POD 15 GODINI :))
I MOLIMTE NE GLEJ SOUTH PARK AKO NEZNAESH ANGLISKI! I DA IMA PREVOD [a nema] PAK NI PREVOD NE TE SPASUVA :)

Znaat dovolno za balkanot i za site slucuvanja sto gi ima. Ima vo edna epizoda kaj sto Cartman sere nesto za Srbija. :)
Ne sakam da napravat epizoda za Makedonija zosto ako napravat kje ne osakatat povekje nego sto sme vekje osakateni :))))

Жити се која е таа епизода? А за тоа осакатување не се сложувам. Бидејќи таков е цртаниот, да се сере за се. Башка Америка е убедливо најреметена држава во South Park. Така да не ми пречи да просерат и за Македонија. Хумор е тоа.

Butt Out se vika epizodata, sedma sezona
Cartman mu vika na Kyle:
"That's your Serbian Jew double bluff" koga kje mu kazuva Kyle deka ne saka da se snima za reklamata na anti pusacite :).
Dva tri pati taka spomnuva :)

Butt Out se vika epizodata, sedma sezona
Cartman mu vika na Kyle:
"That's your Serbian Jew double bluff" koga kje mu kazuva Kyle deka ne saka da se snima za reklamata na anti pusacite :).
Dva tri pati taka spomnuva :)

Го немам приметено ова. Во право си. Па ако де. Што има везе. Што да кажат Евреите за South Park. Башка знаеш дека во South Park најчесто се зезаат за стереотипови. А богами Американците на Србија и набија стереотип дека лаже. Уствари 90% од националните стереотипови ги имаат измислено Американците.

LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
TOA TI E BRATCE DEKA E ZABRANETO ZA DECA POD 15 GODINI :))
I MOLIMTE NE GLEJ SOUTH PARK AKO NEZNAESH ANGLISKI! I DA IMA PREVOD [a nema] PAK NI PREVOD NE TE SPASUVA :)

А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???

Јас не гледам SoutPark, не знам колку сезони има, ама "Volume 15" сигурно не значи „забрането за деца под 15 год.“ .

А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???

Јас не гледам SoutPark, не знам колку сезони има, ама "Volume 15" сигурно не значи „забрането за деца под 15 год.“ .

Volume 15 не е исто што и Season 15.

Во овој диск имаш 4 епизоди:
Episode 414 - Helen Keller! The Musical
Episode 415 - Fat Camp
Episode 416 - The Wacky Molestation Adventure
Episode 417 - A Very Crappy Christmas

Инфо за дискот

Овие ти се послеедните епизоди од четврта сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom