South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се луди типците ... 5+

mislis 10++++

Poznati izreki

Screw you guys, im going home (Cartman)
Dude, this is preety f*cked up right here (Stan)
OMG! They killed Kenny, YOU BASTARDS (Stan i Kyle)
But mooooom,*crying* I need ..... (Cartman)

mislis 10++++

Poznati izreki

Screw you guys, im going home (Cartman)
Dude, this is preety f*cked up right here (Stan)
OMG! They killed Kenny, YOU BASTARDS (Stan i Kyle)
But mooooom,*crying* I need ..... (Cartman)

Оваа првпат кога ја слушнав - Патос :pos2:
Си ги гледав на нет, ама ми излегоа едни проблеми и некако ја запоставив...Ама сега пак ќе почнам :wink:

Саут Парк е закон, 'MKAY? :pos2::pos2::pos2:
Ги гледате епизодиве на А1? Ја по третпат :pos2: Сега дојде Mrs. Chokesondick :pos2:

Ги гледате епизодиве на А1? Ја по третпат :pos2: Сега дојде Mrs. Chokesondick :pos2:

Deneska ce bidi epizoda 502 - "Cartman says" ili "It hits the fan"

mmkay A2 Mrs. Chokesondick ja preveduva g-ga misepusi

хаха обавезно, ако не си ти, може, не може туку сигурноо и ќе заборавам да ги гледам :pos:

хаха обавезно, ако не си ти, може, не може туку сигурноо и ќе заборавам да ги гледам :pos:

:pos2: Знам.

Да, г-ѓа Мисепуши. :) А вчера беше една од најсмешните епизоди, Скот Тенорман мора да умре. :pos2: Картмен е најподлото и најзлобното суштество кога некој ќе го изнервира. :uvo::pos2:

Најненормалната цртана серија во светот и пошироко:vozbud::vozbud::pos2::vozbud::vozbud:

Многу се интересни, кајл ми е омилен :pipi: а тими и џими хахаха ц ц ма сите се супер :pos2::pos2:

Хахахаха O My God! They Killed Kenny! You Bastards! :pos2: А кога они несакајки ке го убијат O My God! We Killed Kenny! We're Bastards!:pos2::pos2: Најдобри се нема што.

Тоа Кени жалното.:tapp::vozbud: Секогаш да се немало срека еј:pos2::pos2:

Јаки се Саут Парк, ама најдобра им беше вчерашната епизода (shit, shit, shit..). Не таа, праквчерашната..... А бе не таа...., ма сите епизоди се закооооннн...:pos2:
Дали некој знае на која друга телевизија се емитува Саут Парк?

Одеше на ОБН едно време, ама одамна ја немам телевизијата па не знам дали се’ уште ја даваат.

Тоа Кени жалното.:tapp::vozbud: Секогаш да се немало срека еј:pos2::pos2:
Vo 6ta sezona KennY nema da go ima cela sezona

Јаки се Саут Парк, ама најдобра им беше вчерашната епизода (shit, shit, shit..). Не таа, праквчерашната..... А бе не таа...., ма сите епизоди се закооооннн...:pos2:
Дали некој знае на која друга телевизија се емитува Саут Парк?
momentalno znam deka gi davaat na A2 (5 sezona) vo 11.30 i MTV germanska ( po 1000 pat, sega pocnuva 1 sezona a inace ja davaa i 11ta ((najexkluzivna)))
Одеше на ОБН едно време, ама одамна ја немам телевизијата па не знам дали се’ уште ја даваат.
Da, arno ama imaa licenca do 10ta, a za 11ta nemaa i ne se pokazuvaat pojce
:pos2: Знам.

Да, г-ѓа Мисепуши. :) А вчера беше една од најсмешните епизоди, Скот Тенорман мора да умре. :pos2: Картмен е најподлото и најзлобното суштество кога некој ќе го изнервира. :uvo::pos2:

Taa e 2ra najrejtovana epizoda a najprva e "Make Love, not Warcraft"

Јаки се, нема што!
Колку се добри во исмејувањето на американската дебилштина...а воедно и самите да се Американци :vozbud:

Na 08.10.2008 vo america ke se pokazuva NAJnovata epizoda - 1208 The Chinese problem
Description:
Cartman must confront the Chinese alone while the American people are haunted by the memory of recent tragic events.

www.southparkstudios.com

Ko so gledam, zakon ce bidi:vozbud: :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom