Famous Last W
I LoV3 YoU..
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 1.515
- Поени од реакции
- 5
Абе имаше линк од една страна да си направиш некој лик ај ако знае некој за линкот зш ја имав ама кога форматирав ПЦ се се избриша..
исто така и OMG they killed kenny.You bastards:icon_biggsouth park gledam, dobri se u globala, samo ponekogash znaat da preteraat...
"screw you gays im going home" legendarna rechenica
LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе
Жити се која е таа епизода? А за тоа осакатување не се сложувам. Бидејќи таков е цртаниот, да се сере за се. Башка Америка е убедливо најреметена држава во South Park. Така да не ми пречи да просерат и за Македонија. Хумор е тоа.Znaat dovolno za balkanot i za site slucuvanja sto gi ima. Ima vo edna epizoda kaj sto Cartman sere nesto za Srbija.
Ne sakam da napravat epizoda za Makedonija zosto ako napravat kje ne osakatat povekje nego sto sme vekje osakateni )))
Ооо, ова е нов форум за South Park а? Закон!Да, ама тие што ја направиле серијава сигурно не знаат каде е или што е македонија
Еве и форум за South Park
Го немам приметено ова. Во право си. Па ако де. Што има везе. Што да кажат Евреите за South Park. Башка знаеш дека во South Park најчесто се зезаат за стереотипови. А богами Американците на Србија и набија стереотип дека лаже. Уствари 90% од националните стереотипови ги имаат измислено Американците.Butt Out se vika epizodata, sedma sezona
Cartman mu vika na Kyle:
"That's your Serbian Jew double bluff" koga kje mu kazuva Kyle deka ne saka da se snima za reklamata na anti pusacite .
Dva tri pati taka spomnuva
Да, нов е . Иначе не е спам воа ставив банер од кајгана на порталот .Ооо, ова е нов форум за South Park а? Закон!
А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
TOA TI E BRATCE DEKA E ZABRANETO ZA DECA POD 15 GODINI )
I MOLIMTE NE GLEJ SOUTH PARK AKO NEZNAESH ANGLISKI! I DA IMA PREVOD [a nema] PAK NI PREVOD NE TE SPASUVA
Volume 15 не е исто што и Season 15.А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???
Јас не гледам SoutPark, не знам колку сезони има, ама "Volume 15" сигурно не значи „забрането за деца под 15 год.“ .
No no, it's half bear, half pig and half human:pos2:Beware of the manbearpig!
half human, half bear, half pig