South Park

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе имаше линк од една страна да си направиш некој лик ај ако знае некој за линкот зш ја имав ама кога форматирав ПЦ се се избриша.. :)

H

HCL

Гостин
А би сакале да има South Park епизода за Балканот, или уште поконкретно за Македонија?

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Znaat dovolno za balkanot i za site slucuvanja sto gi ima. Ima vo edna epizoda kaj sto Cartman sere nesto za Srbija. :)
Ne sakam da napravat epizoda za Makedonija zosto ako napravat kje ne osakatat povekje nego sto sme vekje osakateni :))))

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе
LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
TOA TI E BRATCE DEKA E ZABRANETO ZA DECA POD 15 GODINI :))
I MOLIMTE NE GLEJ SOUTH PARK AKO NEZNAESH ANGLISKI! I DA IMA PREVOD [a nema] PAK NI PREVOD NE TE SPASUVA :)

H

HCL

Гостин
Znaat dovolno za balkanot i za site slucuvanja sto gi ima. Ima vo edna epizoda kaj sto Cartman sere nesto za Srbija. :)
Ne sakam da napravat epizoda za Makedonija zosto ako napravat kje ne osakatat povekje nego sto sme vekje osakateni :))))
Жити се која е таа епизода? А за тоа осакатување не се сложувам. Бидејќи таков е цртаниот, да се сере за се. Башка Америка е убедливо најреметена држава во South Park. Така да не ми пречи да просерат и за Македонија. Хумор е тоа.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Butt Out se vika epizodata, sedma sezona
Cartman mu vika na Kyle:
"That's your Serbian Jew double bluff" koga kje mu kazuva Kyle deka ne saka da se snima za reklamata na anti pusacite :).
Dva tri pati taka spomnuva :)

H

HCL

Гостин
Butt Out se vika epizodata, sedma sezona
Cartman mu vika na Kyle:
"That's your Serbian Jew double bluff" koga kje mu kazuva Kyle deka ne saka da se snima za reklamata na anti pusacite :).
Dva tri pati taka spomnuva :)
Го немам приметено ова. Во право си. Па ако де. Што има везе. Што да кажат Евреите за South Park. Башка знаеш дека во South Park најчесто се зезаат за стереотипови. А богами Американците на Србија и набија стереотип дека лаже. Уствари 90% од националните стереотипови ги имаат измислено Американците.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Ооо, ова е нов форум за South Park а? Закон!
Да, нов е :) . Иначе не е спам воа ставив банер од кајгана на порталот :) .
A која сезонаXепизода е тоа за србија шо се спомнуе?

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
LOOL!!!! INACE TOA BRATCE NE E 15ta SEZONA AAAAAAAHAHAHHAHA
TOA TI E BRATCE DEKA E ZABRANETO ZA DECA POD 15 GODINI :))
I MOLIMTE NE GLEJ SOUTH PARK AKO NEZNAESH ANGLISKI! I DA IMA PREVOD [a nema] PAK NI PREVOD NE TE SPASUVA :)
А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???

Јас не гледам SoutPark, не знам колку сезони има, ама "Volume 15" сигурно не значи „забрането за деца под 15 год.“ .

H

HCL

Гостин
А не ти значи тебе ништо "Volume 15" ???

Јас не гледам SoutPark, не знам колку сезони има, ама "Volume 15" сигурно не значи „забрането за деца под 15 год.“ .
Volume 15 не е исто што и Season 15.

Во овој диск имаш 4 епизоди:
Episode 414 - Helen Keller! The Musical
Episode 415 - Fat Camp
Episode 416 - The Wacky Molestation Adventure
Episode 417 - A Very Crappy Christmas

Инфо за дискот

Овие ти се послеедните епизоди од четврта сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom