South Park

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.834
Мене новиве 3 епизоди некако не ми праат многу мерак, пред се оти не сум у тек со тие писи, кејтлин џенер и ова со фуд центарот од последната епизода, може на Американците им се смешни овие толкувања оти се базираат на некои настани/работи/личности од кај нив, но мене лично ми немаат некоја тежина ваквиве епизоди ако незнам на што се однесува.
Катастрофа , само тоа ќе кажам. Доволни ми беа првите 2 епизоди , не ја гледам оваа сезона до крај.

Си продолжувам јас со британски хумор. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава. :icon_lol:
Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go. Ti ne mi glumi zreana, poso jadea gomna za prava za Bruce I takvite. :D

A South Park, isti, klasika.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава. :icon_lol:
Пфффф јас кога гледав (и сеуште гледам) Саут Парк...
Не, озбилно.[DOUBLEPOST=1443821397][/DOUBLEPOST]
Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go.
Ти си Butters. У живо. 125%.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Meh е засеа. Не ми е нешто нај што ги поврзуваат и имаат континуитет, превише е направено ко серија. Боље беше кога не беа поврзани, али во епизодите имаше по некоја референца од епизодите пред тоа. И превише се фокусираат на актуелности во САД, затоа некој од надвор кој не ги прати актуелните случувања не може така да се вклопи. И да, фалат повеќе сцени со Butters.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
These finely appointed residences all feature state of the art finishes and balconies with views of historic Kenny's house

ХАХАХАХАХАХАХ !!:pos:

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Која е логиката на тужењево? па ако е за така оваква серија сите треба да ја тужат ..го имаат исмејувано Исус , Мухамед .. политичари , пеачи па сега ова :D

Kajgana Shop

На врв Bottom