Катастрофа , само тоа ќе кажам. Доволни ми беа првите 2 епизоди , не ја гледам оваа сезона до крај.Мене новиве 3 епизоди некако не ми праат многу мерак, пред се оти не сум у тек со тие писи, кејтлин џенер и ова со фуд центарот од последната епизода, може на Американците им се смешни овие толкувања оти се базираат на некои настани/работи/личности од кај нив, но мене лично ми немаат некоја тежина ваквиве епизоди ако незнам на што се однесува.
Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go. Ti ne mi glumi zreana, poso jadea gomna za prava za Bruce I takvite.Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава.
Тоа е проблемот. Исти, класика, 19 сезони!Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go. Ti ne mi glumi zreana, poso jadea gomna za prava za Bruce I takvite.
A South Park, isti, klasika.
Истиот пристап но нови проблеми разработуваат што ги прави свежи.Тоа е проблемот. Исти, класика, 19 сезони!
Samo zena moze ova da go prezentira kako problem.Тоа е проблемот. Исти, класика, 19 сезони!
И кога нема проблем - има!Samo zena moze ova da go prezentira kako problem.
Пфффф јас кога гледав (и сеуште гледам) Саут Парк...Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава.
Ти си Butters. У живо. 125%.Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go.
И им одговараат овие со контра-тужба ,