South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Мене новиве 3 епизоди некако не ми праат многу мерак, пред се оти не сум у тек со тие писи, кејтлин џенер и ова со фуд центарот од последната епизода, може на Американците им се смешни овие толкувања оти се базираат на некои настани/работи/личности од кај нив, но мене лично ми немаат некоја тежина ваквиве епизоди ако незнам на што се однесува.

Катастрофа , само тоа ќе кажам. Доволни ми беа првите 2 епизоди , не ја гледам оваа сезона до крај.

Си продолжувам јас со британски хумор. :)

Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава. :icon_lol:

Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go. Ti ne mi glumi zreana, poso jadea gomna za prava za Bruce I takvite. :D

A South Park, isti, klasika.

Ни мене. И внимавај со овакви изјави, еднаш мене ќе ме потепаа на темава. :icon_lol:
Пфффф јас кога гледав (и сеуште гледам) Саут Парк...
Не, озбилно.[DOUBLEPOST=1443821397][/DOUBLEPOST]
Standard muabeti... sekoja sezona... Lord Dragon e buljas ostaj go.
Ти си Butters. У живо. 125%.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Meh е засеа. Не ми е нешто нај што ги поврзуваат и имаат континуитет, превише е направено ко серија. Боље беше кога не беа поврзани, али во епизодите имаше по некоја референца од епизодите пред тоа. И превише се фокусираат на актуелности во САД, затоа некој од надвор кој не ги прати актуелните случувања не може така да се вклопи. И да, фалат повеќе сцени со Butters.

These finely appointed residences all feature state of the art finishes and balconies with views of historic Kenny's house

ХАХАХАХАХАХАХ !!:pos:

Која е логиката на тужењево? па ако е за така оваква серија сите треба да ја тужат ..го имаат исмејувано Исус , Мухамед .. политичари , пеачи па сега ова :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom