Toreador
Spectacular Apocalypse
- Член од
- 24 јуни 2005
- Мислења
- 3.374
- Поени од реакции
- 49
The`bItCh напиша:
Ти мрднат си бе:lud:
Да бич, сонот што си го сонувала ти е стравно WOW!:icon_eek:
Не мора да значи дека ти ќе умриш ( не дај боже бе), може да умре некој што ти е многу близок.. види да не имате некој болен во фамилијата, некој стар што едвај живее, ама и тоа не мора да значи. Ако веруваш во сонови може да испадне нешто, ама сигурно не за 3-4 дена, ако не веруваш не е ништо. Види да не си преокупирана со некои глупости, да не си направила нешто па сега леле Господ ќе ме казни. Во секој случај не се замарај не е ништо страшно..
Јас сум сонувала како умирам и како ме закопуваат, па ево ме. Не го викам ова за да те утешам, ама не се секирај. Сами си ја кроиме својата судбина.. :wink:
П.С. Не знам дали си го гледалa life or something like it. Сонот твој на тоа ме потсеќа.
Обично умирањето у сон ти значи оти ќе умре злото у тебе. А не се секирај, не мора да значи оти баш ќе умреш. Можеби нешто ќе умре во тебе. Не сакам да звучам глупо, ама можда нема да е лошо да скокнеш до неко црквиче....
Бич пази сон. И јас имам слични сонови.
Им кажуваат на моиве дека јас ќе умрам ако не ми го извадат мозокот. Тие се согласуваат јас да живеам без памет ама важно да не умрам. Јас не се согласувам нема шанси. АМа обично се е по нивен ќејф. Ме носат у болница да ми отсранат мозок и јас се убивам. Си велам подобро со памет во глаа да умрам отколу да бидам глупа ретарда цел живот. Умирам и паѓам на едно мрачно место. Сви, ладно, тишина нема никој. Ко пустина е. Студено. Што е најитересно местото и не беше тако лошо. Имаше чувство на комфорт, добредојденост. Јас осеќам оти имам нешо на грб се завртувам и гледам еден пар оогромни сиви крила на мојот грб. Мене ме фати страв и се разбудив.
Ми рекоа демек, мојата душа била запечатена за во рајот, но ѓаволот ме теглел кон него. Ко да се бореле кој че ме придобие....жити се.....