Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Devilish Angel напиша:
Сонував штикли .. што значи тоа? Хмм чудно само на штиклата се сеќавам не и на чевлите ...
Ќе си фатиш дечко, тоа значи.
(:icon_lol:)

FortunE напиша:
Ќе си фатиш дечко, тоа значи.
(:icon_lol:)

Аууууууууууу што зборуваш???? :je: :je: :je:
А може да се каже кој? Ај пошто веќе почна да си ванѓа кажи и кој ке е тој :lud:
Иначе другиот сон што го сонував беше разговор по телефон ама со женско не со машко .. тоа дан значит дека и девојка ке си фатам? :pos:

Devilish Angel напиша:
Аууууууууууу што зборуваш???? :je: :je: :je:
А може да се каже кој? Ај пошто веќе почна да си ванѓа кажи и кој ке е тој :lud:
Иначе другиот сон што го сонував беше разговор по телефон ама со женско не со машко .. тоа дан значит дека и девојка ке си фатам? :pos:
Нема да кажам кој, сама си знаеш:icon_lol: А ти сама праша што значи сонот, јас ти одговорив, не се правам Ванѓа, само го поврзав сонот со една ситуација:pos:

Разговорот по телефон значи дека со другарка некоја ќе одиш на кафе и ќе разговарате за ситуацијата што погоре ја спомнав.
И после сум немала абер од толкување сонови пфффф мачкина кашлица!

Леле Форчн ради тебе ке продолжам да сонувам :je: и порака до сите .. прашувајте ја форчн за соновите 100% точни одговори дава

Сум сонувал дека со некоја сум правел муабет преку месенџер и дека кога ќе станам од спиење пак ќе го уклучам месенџерот.

vardarce напиша:
Сум сонувал дека со некоја сум правел муабет преку месенџер и дека кога ќе станам од спиење пак ќе го уклучам месенџерот.
Ете што ти прави цел ден седење пред компјутер ке почнеш да сонуваш ... и коа стана уклучи месинџер или?

Да го уклучив месенџерот и замисли одма ме побара и ми вика "знаев дека ќе го пуштиш", чудно се ова истото го сонував. Но исто така сонував кога ќе има проблем дека ќе ме побара на телефон.

Аууу Вардаре, тоа веќе не спаѓа во сонови тоа ти е визија .. мх мх мх .. можеш и за други луѓе вакви визии да имаш?

Не вака првпат у живот ми се случува, вакви соништа односно визии да имам. И сеа ќе ми помогнеш во тумачењето или да ја чека Фортуне да протумачи?

Не ме бива мене за тумачење .. ете до тука стигнав да помогнам дека не е сон туку визија .. за останатото Форчн ке ја чекаме

ja sonuvam devojkata na mojot bivs decko kako stoi na cekor do mene,mnogu oslabnata,slaba,i se protegnuva i nesto mi zbori a ja se sramam od nea i se krijam.sto znaci ova?znae nekoj?

Ееее вардарче, тоа ти е знак дека многу мислиш на некоја личност, па дури и по месинџери сакаш да ти дреме! Да не речам, преоптеретен си.

А ти шмизличка, нешто си ја излажала другарка ти, таа дознала ама незгодно и е да праша.

Ќе си отворам една канцеларија јас!

vardarce напиша:

:pos: lol:!!:pos: Jas sonuvav kako praam pesna so snoop dogg i koa stanav stvarno napraivme~!!!!:pos::pos::kez: :dudlac: :baeh: :party1: :sport1:

FortunE напиша:
шмизличка, нешто си ја излажала другарка ти, таа дознала ама незгодно и е да праша.
nema sansi,kako prvo ne mi e drugarka,ne sum ni na zdravo so nea:kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom