Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:ја ноќеска ја сонував МаРиНа`Ох, си ја замислував како изгледа![]()
Toreador напиша:И? и? И? ДОбра беше? :je: :je:
Јас сонував некои тееееешки филозофии....уште ме боли глава...![]()
vodkamixx напиша:Ауччч сум спиел 16 часа вечерва/денес.... и што сон ќе беше ова бе само ЦИЦКИ сонував.... брејј слатки кошмари сум имал.![]()
ништо брат.. че ебиш ти нешто во блиска иднина... според моите протлкувања че бидди ВИСОКА со ГОЛЕМИ чудни форми. ама ако излези дете чудно че се однесува.. ти исплшен че појдиш по настрани патишта да бараш пари за абортус..MSV напиша:Ја сонував големи.....големи....високи....високи сиви згради на сите страни......Имаа чудни форми.....Го задскриваа сонцето.....Лугето шо живееа во тие згради се однесуваа параноично.......
Јас беше многу изгубено и многу исплашено......:icon_frow:cry:
MSV напиша:Ја сонував големи.....големи....високи....високи сиви згради на сите страни......Имаа чудни форми.....Го задскриваа сонцето.....Лугето шо живееа во тие згради се однесуваа параноично.......
Јас беше многу изгубено и многу исплашено......:icon_frow:cry:
Cicki znaci ke se iznenadis nestovodkamixx напиша:Ауччч сум спиел 16 часа вечерва/денес.... и што сон ќе беше ова бе само ЦИЦКИ сонував.... брејј слатки кошмари сум имал.![]()
Obratno bratmUv@ ThE DoGg напиша:Sonvav deka ebavam? so znaci?
DuFFy напиша:Jas ne sonuvav so znaci toa ???