Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ја ноќеска ја сонував МаРиНа`Ох, си ја замислував како изгледа :)

Гижо напиша:
ја ноќеска ја сонував МаРиНа`Ох, си ја замислував како изгледа :)

И? и? И? ДОбра беше? :je: :je:

Јас сонував некои тееееешки филозофии....уште ме боли глава... :P

Toreador напиша:
И? и? И? ДОбра беше? :je: :je:

Јас сонував некои тееееешки филозофии....уште ме боли глава... :P

секој со својата фантазија :))))

Ауччч сум спиел 16 часа вечерва/денес.... и што сон ќе беше ова бе само ЦИЦКИ сонував.... брејј слатки кошмари сум имал. :pos:

vodkamixx напиша:
Ауччч сум спиел 16 часа вечерва/денес.... и што сон ќе беше ова бе само ЦИЦКИ сонував.... брејј слатки кошмари сум имал. :pos:

лошо пер.. али у секој случај бољи него кур да си сонувал ;))))

Ја сонував големи.....големи....високи....високи сиви згради на сите страни......Имаа чудни форми.....Го задскриваа сонцето.....Лугето шо живееа во тие згради се однесуваа параноично.......
Јас беше многу изгубено и многу исплашено......:icon_frow:cry:

MSV напиша:
Ја сонував големи.....големи....високи....високи сиви згради на сите страни......Имаа чудни форми.....Го задскриваа сонцето.....Лугето шо живееа во тие згради се однесуваа параноично.......
ништо брат.. че ебиш ти нешто во блиска иднина... според моите протлкувања че бидди ВИСОКА со ГОЛЕМИ чудни форми. ама ако излези дете чудно че се однесува.. ти исплшен че појдиш по настрани патишта да бараш пари за абортус..

П.С. јас сум мртов озбилен. више мртов него озбилен али ај

MSV напиша:

Imas nekoi ogromni planovi, ogromni amibicii, ama nesto im fali, nekoi mal detalj koi si mislil deka nema da bide vazen...

Barem ja taka mislam :)

vodkamixx напиша:
Cicki znaci ke se iznenadis nesto

А јас па денес сонувам како се играм со едно мало бебе??/Шо значи бебето?

I jas vo posledno vreme sonuvam kako drzam bebe ili dete vo race. Mi rekoa toa znacelo teskotija - deka sledat teski denovi

Bas i ne me izraduva tolkuvanjeto.... ;-(

DuFFy напиша:
Jas ne sonuvav so znaci toa ???

Дека воопшто нема потреба да реплицираш на оваа тема доколку не сакаш да бидеш избришан.

Сонував штикли .. што значи тоа? Хмм чудно само на штиклата се сеќавам не и на чевлите ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom