Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Пак го сонував Ејсид пред некој ден ... заборавив да пишам тогаш, а сега не ми текнува баш што беше ... освен некои детали ... хмм, мамата!:pos:
Ајде толкувачи кажете сега ... оти од сите форумџии Ејсид го сонувам втор пат? И без невкусни муабети ќе ве молам:se_ molam :icon_lol:

divine напиша:
Пак го сонував Ејсид пред некој ден ... заборавив да пишам тогаш, а сега не ми текнува баш што беше ... освен некои детали ... хмм, мамата!:pos:
Ајде толкувачи кажете сега ... оти од сите форумџии Ејсид го сонувам втор пат? И без невкусни муабети ќе ве молам:se_ molam :icon_lol:
Pa izgleda najveke nego go gledas(citas) na forumov, :raz: po nekoa logika.

divine напиша:
Хмм...преактивен е, сакаш нејќеш во очи паѓа ... тоа ќе да е:raz: :pos:
E da a jas so da kazam so cel forum go sanjam ne mozam da spijam ubavo.

сонвав дека бркам глушец. Шо значи. Глушецот беше МНОГУ голем не поголем од мене ама беше прилично голем и го бркав и не можев да го фатам.

divine напиша:

Sum slushnal ili cital nekade... ne se sekavam tocno.... deka ako sonuvash nekoja licnost toa znaci deka... preku denot dodeka si bila budna na nekoj nacin tvojot mozok bil "optereten" so taa licnost... znaci si mislela na nego preku den... ili slicno... taka moze da drzi voda teorijata deka e poaktiven na forum... pa poveke e primetliv.... taka da hronolishki go sonuvash :wink:

mUv@ ThE DoGg напиша:
сонвав дека бркам глушец. Шо значи. Глушецот беше МНОГУ голем не поголем од мене ама беше прилично голем и го бркав и не можев да го фатам.
Голем глушец значи „војна“ во домот и голема штета. Го бркаш, значи се бориш против домашните проблеми, а тоа што неможеш да го фатиш - значи дека неможеш да излезеш на крај со проблемите.

јас имам проблем, сонувам ама не се сеќавам што сум сонувал. И тоа така редовно!

Dimitarc напиша:
јас имам проблем, сонувам ама не се сеќавам што сум сонувал. И тоа така редовно!
Тоа не е никаков проблем, на повеќето им се случува тоа.

Dimitarc напиша:

На сите им се случуе тоа...
А најјако ми беше коа сонував дека дошле терористи у школо и испотепале се шо нашле и на крај џитнале бомба и само ја и уше два тројца сме се спасиле....ебати нарцисот:icon_conf:icon_roll

Sonovi i tolkuvanje na sonovi

Zdravo na site!
Jas sum nov vo forumot i se vklucuvam so edno prasanje.

Ste pomislile li nekogas deka sonot ima i nekoja druga funkcija osven onaa da se razglaba do besvet nivnata sodrzina vo razni sonotolkuvaci?

Aj kakov son sum sanjal pazete go ova: Vcera se napraviv kamen i si legnav cela vecer sum sonuval kako pijam voda i pak sum zeden se utepav piejki voda a nikako da ja ugasnam zedta i poslem nekoe vreme se razbudiv i ja zalapav cesmata.

Fir_Maked напиша:
Aj kakov son sum sanjal pazete go ova: Vcera se napraviv kamen i si legnav cela vecer sum sonuval kako pijam voda i pak sum zeden se utepav piejki voda a nikako da ja ugasnam zedta i poslem nekoe vreme se razbudiv i ja zalapav cesmata.
И што имаше толку чудно во сонот? :wink:

Ти се пиело вода, нормално дека ќе сонуваш како пиеш. Исто како што сонуваш дека мочаш (или имаш секс) кога ти се моча.

Acid напиша:
И што имаше толку чудно во сонот? :wink:

Ти се пиело вода, нормално дека ќе сонуваш како пиеш. Исто како што сонуваш дека мочаш (или имаш секс) кога ти се моча.
Nisto cudno be nego da si go kazam sonot:)

abe.....sonovite ustvari se nasata potsvest......nesto so go imame vo umot,a ustvari nemame pojma so e toa......a nekoj kazuvase deka ustvari toa e isprevrten film na toa so ni se slucuvalo preku den,cuvstva,misli......hm....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom