Ja ne vervuvam deka sekoj son ima svoe znacenje i ne se zadlabocuvam mnogu.Kako sto rekovte predhodno se ni e nekade vo potsvesta.
Sonuvam cesto i toa mnogu,sekakvi sonovi (bujna fantazija iam

Ama dva sona do sea me imaat mnogu preplaseno i neznam da si gi protolkuvam.Prviot e od pred 3-4 godini:
Sonuvam kako setam nekade i pred mene se pojavuvaat tri zeni vo crno,najvpecatliva mi bese zenata u sredina.Bese cela u crno i zamotana so nekakov crn shal okolu glavata.Cudno mi bese sto nisto ne pravea,nemaa nikakov izraz na liceto i ne se dvizea.Kolku i da sakav da gi izbegnam u son oni sekogas se pojavuvaa pred mene i mi zastanuvaa na pat.Sea vaka sto vi opisuvam mozebi ne vi izgleda tolku strasno amaveruvajte toa bese mojot prv koshmar,stanav i placev cela nok ko da gi osekav do mene.
Vtoriot son go soniv pred 2 nedeli i isto taka mi e cuden:
Sonuvam kako odam na pazar i baram ikona od Bogorodica so deTE demek da kupam za tatko mi.Na celiot pazar se prodavaa ikoni a nemase nitu edna takva.Site ikoni sto mi gi nudea bea matni so cudni sliki koi voopsto ne licea na ikoni.:pop:
Kako sto primetivte i dvata sona se so verski karakter.za prviot se rasprasav i mi kazaa deka taa zenata e sv.Petka i deka ne bilo nisto strasno.(Inaku sonuvav u petok sprema sabota)
Vtoriot son go soniv na 04.12 sprema 05 i togas bilo sv.Bogorodica precista.
bas i zatoa me plasat ovie sonovi,ja sum vernik a ovde kaj sto sum momentalno neam pravoslavna crkva i vrska neam sto da pravam.
Bi ve zamolila ako nekoj znae sto znacat ovie sonovi dajte mi sovet,ili barem uteshete me
pozdravce golemo na site!