Ме замисли да ти кажам право :raz:.FortunE напиша:Ееее вардарче, тоа ти е знак дека многу мислиш на некоја личност, па дури и по месинџери сакаш да ти дреме! Да не речам, преоптеретен си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме замисли да ти кажам право :raz:.FortunE напиша:Ееее вардарче, тоа ти е знак дека многу мислиш на некоја личност, па дури и по месинџери сакаш да ти дреме! Да не речам, преоптеретен си.
The`bItCh напиша:А да сонуваш како некој ти бара цигари, ти дува во уста, ти вика да престанеш да пушиш и притоа ти да не можеш да се смириш од кашлање? Настината сум.. и паралелно со сонот кашлав - се откорнав од кашлање тројца другари сонував како да ме прогонуваат со цигарите.. шо значи тоа?![]()
Најверојатно пре оптеретена си со тие глупости... Незнам дали читаше на Кајгана, ама според сите проценки - полесно е да добиеш бинго, отколку птичји грип.glufce напиша:Сонував дека сум се разболела од птичји грип... :raz:
Изгледа те боли некој забDevilish Angel напиша:Може да е поврзано со вчерашниот муабет, ден пред тоа јас сонував заб кај што ми вадат.