Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
Ееее вардарче, тоа ти е знак дека многу мислиш на некоја личност, па дури и по месинџери сакаш да ти дреме! Да не речам, преоптеретен си.
Ме замисли да ти кажам право :raz:.

Леле ич не мисли се, пак ќе ја сонуваш! Па после од сон ќе почне да ти се појавува и на јаве, ќе почне да те прогонува и тако то :je:

Ноќеска не сонував ништо ама чим викаш дека ќе почне на јаве да прогонува почиња стра да ме фаќат
a090.gif

Па ако си толку опседнат со личноста колку што разбрав од Форчн кај и да е ќе почнеш да халуцинираш .. припази се

Чим така ми викате и двете а јас ви веруам може од утре ич да не го пуштам месенџерот, ако ништо друго барем ќе почнам да сонуам ливади наместо месенџери.

Мене во последно време шо ми се случува е многу чудно.Си го сонувам цел претходен ден ама плус тие работи шо не сум ги направила а сум сакала.Премногу ми се реални тие сништа дури коа ке станам си се прашуам дали стварно било или не...

Најстрашен сон ми бил АВИОНСКА НЕСРЕЌА неколку дена пред да патувам и кога се качував во авионот срцето ми беше у петици :)

Долго време немав ништо сонувано, или бар не се сеќавам, ама пред некој ден имав еден чуден сон.
Сањав како седам на маса у некој кафич со Мајкл Џексон и уше двајца типци. И онака си праевме муабет ја и луѓево, а овој ко шо го дал Господ два три пати улета у муабетот кажа нешто чудно и после цела вечер седеше као муле на масата и ќутеше, така да не го рецкавме многу. Подели 2-3 автограми на некои деца и толку. Ако знае некој нека каже шо значи. Мене не ми делува на арно.:raz:

А да сонуваш како некој ти бара цигари, ти дува во уста, ти вика да престанеш да пушиш и притоа ти да не можеш да се смириш од кашлање? Настината сум.. и паралелно со сонот кашлав - се откорнав од кашлање тројца другари сонував како да ме прогонуваат со цигарите.. шо значи тоа?:(

The`bItCh напиша:
А да сонуваш како некој ти бара цигари, ти дува во уста, ти вика да престанеш да пушиш и притоа ти да не можеш да се смириш од кашлање? Настината сум.. и паралелно со сонот кашлав - се откорнав од кашлање тројца другари сонував како да ме прогонуваат со цигарите.. шо значи тоа?:(

Разочарување...ваљда во некој од другарите:kafe:

Сонував дека сум се разболела од птичји грип... :raz:

glufce напиша:
Сонував дека сум се разболела од птичји грип... :raz:
Најверојатно пре оптеретена си со тие глупости... Незнам дали читаше на Кајгана, ама според сите проценки - полесно е да добиеш бинго, отколку птичји грип.

Но, тоа на друга тема. :)

Сонував дека седам на кафе со една другарка, дечко и` и уште некој (не ми текнува кои беа), па на келнерката и побарав нешто кисело да ми донесе да се напијам:lud:

Може да е поврзано со вчерашниот муабет, ден пред тоа јас сонував заб кај што ми вадат.

Devilish Angel напиша:
Може да е поврзано со вчерашниот муабет, ден пред тоа јас сонував заб кај што ми вадат.
Изгледа те боли некој заб :).

Јас сум сонувал некоја страшна бура која после кратко време прекина и сонцето блесна измеѓу облаците.

Сонував гаден и језив сон.
Иначе, во сонот прво пред зграда нешто се шетам доле на тревникот и гледам дека сите мобилни телефони од дома се фрлени низ тревникот. После јас ги собирам телефоните, и на едниот гледам пропуштен повик и као се јавувам таму и еден човек ме прашува демек кај сум се изгубила и што ме нема...
После тоа одеднаш се префрлам на друго место, и гледам мртва девојка (иначе нема да ја именувам - ќе се смеете) и онака она беше ставена во тие што се од брза помош и ја гледам цела у крв лежи, и онака избезумена не ми се веруваше што се десило, ја гледам како станува и доаѓа накај мене, цела беше во црно, језива беше. И јас нешто почнувам да вриштам дека иде накај мене (ама како дух беше), и сите што беа околу мене ме смируваат демек халуцинирам од шок бла бла...
После ова, јас и мајка ми одиме позади комбето од брза помош и не знам како мајка ми уби еден човек (или беше мртов веќе) и го бутна во комбето не знам што се деси уствари.
Иииии сега јас со оваа мртва девојка станувам пријателка. По цел ден сме заедно, се си кажуваме, и такви ствари, али неа можеа сите да ја гледаат се до оној ден кога ќе се дознаеше дека е мртва. И знам после седевме кај мене во влез нешто...јас мајка ми и она, и као демек она ни кажува уште вечерва сум со вас, од утре готово се ќе се дознае...и сеа она го вади нејзиниот телефон, знам многу беше убав, розев со циркони цел, и као демек да ми го поклони, и јас таман да го земам, она го фрла телефонот и ми вика "Ако го земеш-ќе ти се случат лоши работи" демек проколнат бил бла бла...и знам јас го земав телефонот ги извадив само цирконите од него и ги завиткав во салветка...за да имам спомен од неа...има уште али ме мрзи плус ова ме занимаше...

иииииииии
знае некој што значи сонов? Да зборам со мртов човек?:lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom