Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Сонувам. Но утередента ништо не памтам :kesa:

Ма се сонувам ама буквално се и тоа цело време кога спијам ден вечер секогаш може и книга некоја да напишам со соништата што ги сонувам :pos2:

Вчера сум сонувал како го гледам затемнувањето на сонцето...мн чудно ми беше кој станав како да сум гледал некој документарец

Ретко сонуем ама коа сонуем онда обавезно е нешо со друштвото шо по некој месец-два се остваруе стварно... :/ тоа некоаш е лошо...

Ретко сонуем ама коа сонуем онда обавезно е нешо со друштвото шо по некој месец-два се остваруе стварно... :/ тоа некоаш е лошо...
Истото брат,само јас не само за друштво туку за сите блиски било тоа другари,девојки,роднини...

Najcesto sonuvam deka sum vo voda no racete kako da mi se zaglaveni i nemozam da plivam:pos2:

Многу често ми се случува да сонувам дека повторно служам воен рок.Па се бунам таму во сонот служев јас претходно војска што сега пак.Ама тоа ти е не верувам во судбина,а сепак има нешто зацртано во нас кое не наведува што да избереме во животот,тоа нешто за мене е воинственоста.Отсекогаш сум бил воин и ми има прекурчено,а само во сон да се бунам за тоа.

Кошмари и лоши соништа секој ден! Сонувам како шмекам ѕверки, вампирки, чудовишта со три цицки...многу страшно

најзакон сон досега што го имам запамтено салам беше коа во сонот се гледав кај што спијам вкревет неможам да го заборам ептен забегано беше :tapp::tapp:
а најчесто сонвам кај шо ме брка некој а јас ко укочен неможам да трчам

Во последно време сонвам само некој сра*а и тешки глупости со последица од реалноста али и во сонот има вистина по некогаш....

Сањам некој места кој прв пат ги гледам и се дешаваат чудни работи

Тоатолни глупости!Се е неповрзано.На пример се шетам во Охрид на кејон, па влегов во амамон и излегов од Рамстор од Скопје.Па во истиот сон влегов во католичка црква во Охрид, отворив пенџере излегов во хотелот во Созопол во Бугарија...сонојве ми се...:pop:

Имам сонувано како летам и во самиот сон чувствувам пеперутки во стомак, многу јако чувство :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom