Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Шо знам ретко ги памтам ама најчесто се се' глупи и малоумни ситуации,онака ги промислувам кога ке се разбудам и баталувам,иначе нај нај најнајлошо ми е кога сонувам плодење....не знам како ама после цел ден сум нервозен :P.

Sonuvam eden kup raboti sto posle neznam sto e realnost a sto sum sonuvala

zavcera go sonuvav hitler
jas i mojot drugar bevme kaj nego i toj ni naredi da mu tipuvame utakmici
jas ja tipuvav celzi-barcelona, a drugar mi brazil - argentina
vo sekoj slucaj dolg i zanimliv son :)

uuuu zacuduvacki i cudesno cudni raboti!!!
zapoznavam lugje sto nikogas ne sum gi sretnala prethodno i izmisluvam celi svetovi!!
najcesto plivam!!??!
however---it is not nice to be in my dreams!

Jas najmnogu sto me ceka vo sledniot den t.e. so taa misla sto legnuvam taa ja sonuvam:smir:

ja mnogu cesto sonuvam kosmari nekoi duhovi nekoi krvolocni zivotni i takvi losi stvari. I koa ke se razbudam se custvuvam mnogu cudno. Znam deka vikaat deka toa sto ti e u potsvest na nekoj nacin ti se manifestira u sonot ama pa zarem tolku mracni stvari iam u potsvest ?!?! Ja stvarno ne mozam da si se sfatam samata sebesi

сонувам женски и како македонија освојува World Cup

Јас се различно сонувам дека сум во Њујорк и дека Кипот на слободата се движи :toe:. Сонувам девојчиња кои не можам да им ги видам лицата, и сонувам дека сум Специјалец у Кантер и тепам терори :pos:

Sex sex и sex а некогаш и сонувам како другарки се муваа :pos:

најчетсо глупави работи и случки како: јадење бурек, фрлање чаши и.т.н :pos2::pos2::pos2::pos2:

Мн често сонувам еден исти сон...Се качувам по бандера..и се џиткам одозгора и на нозе застанувам нисто не ми е..одма после тоа се будам...:pop:

стално го сонвам то шо најмногу сум размислувал во текот на денот ... а во последно то е новата симпатија :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom