Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Sekogas sonuvam razlicno...
No iskreno,vo posledno vreme mi se slucuva na son da nekoj me tera da se otkazam od BOG.Stvarno neznam od sto e toa,no se e mozno:icon_lol:

jas sega ne sonuvam nisto nezz zs e taka a bas sakam da sonuvam kako porano
sve goli zeni sonuvav :helou:

сонувам или глупости... некои настани, ликови, места без логика.... или симпатијата :vozbud: или секс :pos2:

Во скоро секој 3ти сон патувам низ земјава
Понекогаш ми се случувам да сонувам во делови т.е епизоди (секој нареден сон да е продолжение на претходниот) или пак некој сон да се повтори по 2 или 3 пати.

Во скоро секој 3ти сон патувам низ земјава
Понекогаш ми се случувам да сонувам во делови т.е епизоди (секој нареден сон да е продолжение на претходниот) или пак некој сон да се повтори по 2 или 3 пати.

Pa ti mozes film da naprais brat :pos2::pos2::pos2::oftopic:

како седам на Канео и глеам авион шо се урива во охрид.

Нешо со другари, најчесто. А порано имав потполна контрола врз соновите.

Пример: Возам со точак, се паркирам у подвожњак, у подвожњакот има продавница, го оставам точакот на прагот, влагам у продавницата и ја глеам Britney Spears на каса. И што праев ја со Britney сами у продавничка? ЈА ПОГЛЕДНАВ и ја остарев. Со продавничката полетувам (битен момент) и излагам на прагот, го зиам точакот, се спуштам надоле по облаци, паѓам доле и се будам. После тоа се згазив од смеење.

Секоја вечер нешто различно најчесто тоа што сум го мислел во текот на денот, а често ми се случува да не памтам што сум сонувал...

најчесто сонувам другари што не ми се толку блиски или пак некоие куче што го гледам секој ден на улици.. :toe:

najcesto nekoi brzi koli koi gi vozam jas ama steta na krajot bumm nekade i tolku odite sonot.hahaha:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom