Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бате најчесто сонувам "мрсни" сонови....:smir:

ммм секогаш сонувам убави работи, се дешава по некад да сонувам и некое хорорче ама ретко :) кога бев мал имав сонувано еден ист сон едно 7-8 пати, страшен беше ме јадеа кучиња хихихи :) сеа уживам дур сонувам :)

У јануари, едно 6 -7 пати сонував како правам кругчиња со цигара :pos2::pos2:

Сонувам неповрзани глупости...нешта што ми се случиле во текот на денот...толку е без врска... xD

секакви глупости од НЛО па до полагање на некој испит и автоматско паѓање на истиот

Врата со три кваки од едната страна,у последно време тоа нонстоп ми доаѓа на сон :tv:

Неповрзани соништа ама со баш ништо :tapp: и не се трудам да ги разберам, и оние поврзани со дента (овие ми се глупи) и како летам-овие се :zver:

Ај што сонувам глупости ... него и зборам у сон ... па сабајлечки јадам ремет од моиве дома =(

А во последно време сонувам дека паѓам од зграда ... и се будам "посран" од страв.

I've had a dream, of a world without Никола Груевски. It was the greatest dream. :vozbud::pos2:

Најчесто сонувам нешо шо порано ми се случило или многу смртни случаи сонувам

абе шо и да сонвам во појќето случаи не се сеќавам , али ако се сетам најчесто нешо шо сум го праел во текот на денот само модифицирано на начин шо ми одговара мене :) или па некое јако дупење со јака женска :vozbud:

Сонувам како ме бркаат тигри низ цела куќа и волци низ шумата,секс со јаки женски,вонземјани,крајот на светот-како паѓаат метеори.. и то!!

Сонувам како ме бркаат тигри низ цела куќа и волци низ шумата,секс со јаки женски,вонземјани,крајот на светот-како паѓаат метеори.. и то!!
И јас исто :) само што на мене не ме гонат тигри туку некои други работи

Ај што сонувам глупости ... него и зборам у сон ... па сабајлечки јадам ремет од моиве дома =(

А во последно време сонувам дека паѓам од зграда ... и се будам "посран" од страв.

Toa ti e cista AP(astralna Proekcija)

A jas vo posledno vreme ne sonuvam nesto posebno no sonuvam deka sum kidnapiran od razlicni licnosti.

A porano koga bev pomal mi se slucuvase dva pati godisno da sonuvam eden sit son.

Mnogu mornicav,strasen,izbezuman,bez red,bez logika,ne se opisuva.

Vo sonot se cuvstvuvav sam,osamen,sam na svetot,vo nekoj neobicen svet ,mozebi vselenata.I kazuvav mnogu cudni nesta,BLADAV.

Ne se opisuva,neznam zalam sto ne mozam,No ako nekoj ima sonuvano slicno neka pise.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom