Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.Иако добро знам да го одглумам тоа никогаш не сум го искористила за да добијам нешто!The`bItCh напиша:[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате?
Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?
Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас? Како реагирате? Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо?
Дали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив?
Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!?
[/FONT][/FONT][/FONT]
Ниеднаш, со солзи ништо не се добива, и да се добива не сакам да манипулирам на таков начин.Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате?
Не, палачам само кога има причина, и тоа ПРИЧИНА.Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?
Ме вади од кожа, не ми е пријатно, се чуствувам јас како да сум крива, а некогаш па и мене ми паѓа жал.Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас?
Нормално или се обидуваме заедно да го решиме проблемот или пак го тешам.Како реагирате?
Зависи, најчесто и тоа и тоа .Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо?
Да имаат влијание дефинитивно,и некој близок за најмала ситница да плаче и јас се чувствувам тажноДали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив?
ДА, ама ако си искрени, поинаку :nenene:Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!?
gOJDO напиша:Obichno glupite muzhi pagjaat na zhenska suza.
solzite ne se pokazatel na vistinskite chuvstva
Солзите се само средство за постигнување на одредена цел, да, но бидејќи јас имам малку машки принцип кога гледам на таа работа, тоа е покажување на слабост.The`bItCh напиша:[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Мажите „не можат” да поднесат женски кои се лигават, липаат и рикаат ко дечиња пред нив. А жените ја имаат таа способност да си испуштаат солзи за многу работи без претходно да размислат за реакцијата на партнерот. Нели?:wink:
Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате?
Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?
Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас? Како реагирате? Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо?
Дали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив?
Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!?
[/FONT][/FONT][/FONT]