Солзите .. емотивна уцена - дали?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
темава малце ме врати во минатото...се секавам еднаш бев затрескана во еден шо рецка не ми маваше и незнам од кај ми дојде идеата да заплачам пред него..хаха јако беше и се сеќавам дека падна едно добро гушкање:pos2: леле колку бев среќна тогаш...добра глумица сум нема што али сега не го практикувам тоа...можда некогаш....:back:

Солзите.. емотивна уцена - дали?

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Мажите „не можат” да поднесат женски кои се лигават, липаат и рикаат ко дечиња пред нив. А жените ја имаат таа способност да си испуштаат солзи за многу работи без претходно да размислат за реакцијата на партнерот. Нели?:wink:

Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате?
Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?
Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас? Како реагирате? Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо?
Дали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив?
Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!?

[/FONT][/FONT][/FONT]
I hate it :mad:

Јас плачам само од бес. И ретко плачам :)

Јас добивам тоа што сакам со дискусија, секако, во која јас секогаш победувам ;)

Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате? никогаш не плачам за да добијам нешто не ни планирам

Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?

ако емоциите ме напаѓат секој ден тоа значи ке плачам секој ден не ретко тоа ми се случува т.е само кога имам јаки емоции :)

Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас? ич к_ _ не ме боли ако плаче

Како реагирате? се однесувам како ништо да не било иако после тешко ми е

Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо? немам договор

Дали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив? веке се навикнав на нив а и полесно ми е кога ке се изнаплачам

Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!? тоа е точно

темава малце ме врати во минатото...се секавам еднаш бев затрескана во еден шо рецка не ми маваше и незнам од кај ми дојде идеата да заплачам пред него..хаха јако беше и се сеќавам дека падна едно добро гушкање:pos2: леле колку бев среќна тогаш...добра глумица сум нема што али сега не го практикувам тоа...можда некогаш....:back:
Па да,само проблемот е што машките веќе ги научија тие финти,и слабо паѓаат на нив.

Site pravime greski pa i jas.No jas sum iskren covek,ponekogas vredi da si,no igrata na ljubovta ne e takva.Sto sum pocustvuval toa sum go napisal vo pesna poezija.No srceto e vistinata,a razumot veli drugo.Toa sto nauciv e deka solzi se e dzabe,mlad sum i treba da uzivam.Tie sto ne sakaat da bidat so mene tie gubat ne jas.Ne velam deka i jas sum bez greski,luge sme no sepak.Razumot pred se so solzi nisto ne dobivas.

Za prano mozev da kazam deka bev placka ali ne vestacki ili za da izvojuvam nesto ednostavno bev epten emotivka.Ali covek so vreme sfaka deka koga se pogazuva slabost ,se iskazuvaat mnogu emocii nekoj toa moze i da go iskoristat,zatoa koga placam placam vo cetiri zida.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom