Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја верувам дека за Рашфорд пола тим би го дал, али кога го одби за трансфер за Меси.:neetaka:
Еве бе Рашфорд и Мбапе и твој е Караско. :icon_lol:

И ти ги давам Наинголан и Иниеста за Крос. :D Ти нудам титула, на тебе е да одлучиш дали ја сакаш или не. xD

Последно уредено:
Еве бе Рашфорд и Мбапе и твој е Караско. :icon_lol:

И ти ги давам Наинголан и Иниеста за Крос. :D Ти нудам титула, на тебе е да одлучиш дали ја сакаш или не. xD
Хаха пак Крос го спомнуе. Абе коа се уклучуваш на играва заборавај дека Крос постои па после барај трансфери.:misticen:

Првиот директен конкурент е победен. Уште четири остануваат. @JimmyFloydBottleBank прошлиот пат се спаси со багови сега нече мочи.

Донеф амиџа немој да ги слушаш овие, pa kad sam te ja ikada prevario?

hqdefault.jpg

Последно уредено:
Додека е Х не е страшно.

Таа си ја терам овде, во Реал сум си супер.
Кажав само како би прифатил за Погба, или прифаќаш, или никогаш веќе не ми го спомнувај :D
Агуеро, Погба и Рамос за Суарез, Наинголан и Годин? Ти го давам најјакиот шпиц во светот, за играч со поминат рок, бар да го добијам Рамос кога веќе ќе спојуваш напад Меси-Суарез-Роналдо.

Агуеро, Погба и Рамос за Суарез, Наинголан и Годин? Ти го давам најјакиот шпиц во светот, за играч со поминат рок, бар да го добијам Рамос кога веќе ќе спојуваш напад Меси-Суарез-Роналдо.
Кој е со поминат рок?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom