Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
@dragonsky ти пушти понуда за моузес. Да не го сакаш за 17? Или било кој друг да не го сака.

Една ипол, а ти секако не земаш титула наредната сезона. :P

Не, мислам дека им паѓаат форма и на играва кога се повредуваат играчите. Дибала првиот дел од сезоната кога не настапуваше редовно беше ептен слаб, сеа си гази каде и да играм. Ибра падна одма после повредата, пак дава голови, но сега му требаат 5-6 шанси за гол, претходното хет трик правеше во таква ситуација. :)
Ти да не ќе земеш :icon_mrgr:
Пак ќе имам поефикасен напад од тебе. Проблемот ми е што немам квалитетен ДМ и одбраната ми е просечна. Ќе играм на гол повеќе :D

Ти да не ќе земеш :icon_mrgr:
Пак ќе имам поефикасен напад од тебе. Проблемот ми е што немам квалитетен ДМ и одбраната ми е просечна. Ќе играм на гол повеќе :D
Проблемот е што не го разбираш фудбалот. :D Во Реал си исти курац, играш 4-3-3 а играчите ти се за 4-1-3-2, сите крила и 10ки. :D Ти нудам касап деструктивец + ти го нудев Иниеста за Погба, не сакаш. Што да ти кажам повеќе. xD

Проблемот е што не го разбираш фудбалот. :D Во Реал си исти курац, играш 4-3-3 а играчите ти се за 4-1-3-2, сите крила и 10ки. :D Ти нудам касап деструктивец + ти го нудев Иниеста за Погба, не сакаш. Што да ти кажам повеќе. xD
Таа си ја терам овде, во Реал сум си супер.
Кажав само како би прифатил за Погба, или прифаќаш, или никогаш веќе не ми го спомнувај :D

Ќе ти пишам во Wolrd ајде. xD

Screenshot_7.png
Дајте нешто да ви купам немам што да им правам на париве..

Малку пари имаше на почеток, па сеа уште од куповите што не ги води он добива 20 милиони :facepalm:

Малку пари имаше на почеток, па сеа уште од куповите што не ги води он добива 20 милиони :facepalm:
Рачунај 3 сезони по ред освојувам тоа се 60м.. со сиве играчи купени уште 70м имам .. се мислам што да земам ама нема ниеден интересен играч кај овие неменаџираниве екипи .

Рече нема ниеден интересен играч и продолжи да размислува кој штопер со рејтинг 94 да го игра во стартна постава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom