- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.010
- Поени од реакции
- 15.622
@dragonsky ти пушти понуда за моузес. Да не го сакаш за 17? Или било кој друг да не го сака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти да не ќе земешЕдна ипол, а ти секако не земаш титула наредната сезона.
Не, мислам дека им паѓаат форма и на играва кога се повредуваат играчите. Дибала првиот дел од сезоната кога не настапуваше редовно беше ептен слаб, сеа си гази каде и да играм. Ибра падна одма после повредата, пак дава голови, но сега му требаат 5-6 шанси за гол, претходното хет трик правеше во таква ситуација.![]()
Проблемот е што не го разбираш фудбалот.Ти да не ќе земеш
Пак ќе имам поефикасен напад од тебе. Проблемот ми е што немам квалитетен ДМ и одбраната ми е просечна. Ќе играм на гол повеќе![]()
Таа си ја терам овде, во Реал сум си супер.Проблемот е што не го разбираш фудбалот.Во Реал си исти курац, играш 4-3-3 а играчите ти се за 4-1-3-2, сите крила и 10ки.
Ти нудам касап деструктивец + ти го нудев Иниеста за Погба, не сакаш. Што да ти кажам повеќе. xD
@Uli Hoeneß Ти бараше шпиц, да не си заинтересиран за Гамеиро ?![]()
Рачунај 3 сезони по ред освојувам тоа се 60м.. со сиве играчи купени уште 70м имам .. се мислам што да земам ама нема ниеден интересен играч кај овие неменаџираниве екипи .Малку пари имаше на почеток, па сеа уште од куповите што не ги води он добива 20 милиони![]()
Клубот треба потхитно да те отпушти и да го промовира асистентот во менаџер.Прегледај го приврзокот 172130
Дајте нешто да ви купам немам што да им правам на париве..
Да бе асистентов им донесе 14 победи по редКлубот треба потхитно да те отпушти и да го промовира асистентот во менаџер.![]()
![]()
Во серија бДа бе асистентов им донесе 14 победи по ред![]()
Наскоро и во Серија А .. Исто како Јуве....Во серија б![]()
Интересно да биде бе.